Séfek Séfe: Krausz Gábor teljesen zavarba jött az egyik versenyzőjétől - videó

Séfek Séfe
Vágólapra másolva!
Krausz Gábor a fekete csapatot irányítja, azonban a tegnapi adásban kínos pillanatokat kellett átélnie. A Séfek Séfe egyik női versenyzője a teljes főzés alatt Krausz Gáborhoz volt kötve, a séf reakciója pedig sokat elárult, legszívesebben elfutott volna.
Vágólapra másolva!

A Séfek Séfe hatodik évadának a versenyzője, Pamela már a válogatókon megmondta, hogy tetszik neki Krausz Gábor, mint férfi. Hihetetlen öröm volt számára, mikor a sztárséf beválasztotta őt a csapatába, ezzel pedig egy álma vált valóra. A csütörtöki adásban az első csapat főzésen a versenyzőknek már most egy igencsak nehezített helyzetben kellett bizonyítaniuk: bikát kellett megülni csapatonként egy embernek, ami plusz egy tányért jelentett a győztesnek (ez esetben a feketéknek Zsu jóvoltából), valamint választaniuk kellett egy banditát is. Mivel a főzés a western világát idézte meg, a séfek voltak a seriffek, akik az egész főzési idő alatt egy vékony kötéllel voltak hozzákötve a banditákhoz, hogy azok meg ne szökjenek.

Séfek Séfe: a fekete csapat versenyzői
Séfek Séfe: a fekete csapat versenyzői
Fotó: TV2

Séfek Séfe: Krausz Gábor élete legkínosabb pillanatait élte át

A fekete csapatban Pamela volt a bandita, és mikor megtudta, hogy végig Krausz Gábor közelében lehet, leírhatatlan boldogságot érzett. Azonban ez Krausz Gáborra nem volt igaz: a séf inkább kínosnak és kellemetlennek érezte a feladatot, legszívesebben elbújt volna a nő elől.

Krausz szegény lesápadt, de én nagyon örültem neki. 

Aranyos volt. 

Úgyhogy össze lettünk kötve egy életre. 

Én általában amúgy is így szerzem meg a férfiakat, erőszakkal" - mondta mosolyogva a nő a TV2 videójában. 

Ugyan ez csak egy feladat volt, de Mikes Anna mit érzett, mikor visszanézte a felvételt?

Krausz Gábor
Krausz Gábor arca mindent elmond
Fotó: TV2

Pamela Szabó András Csutiba is szerelmes volt

Ördög Nóra, a Séfek séfe műsorvezetője bejelentette, hogy celebek-sztárok érkeznek a műsorba, név szerint Varga Viktor, Zsembera Liliána, Visváder Tamás, Palácsik Lilla, Cooky, Szécsi Debóra, Csuti és Sudár Bianka. Amikor Csuti nevét meghallotta Pamela, felsóhajtott. "Édes Istenem... én halálosan szerelmes voltam a Csutiba, ő pedig mindenhonnan letiltott a social média felületeken, mert annyiszor írtam kommentbe a Facebookon... Olyanokat, hogy szeretlek Csuti, hívj fel, miután szakítottál Kulcsár Edinával... Kicsit gáz volt" - mondta a nő.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!