Rejtélyek, átok, gyilkos baba: itt a top 8 streamingpremier

Chucky
Chucky
Fotó: Syfy
Vágólapra másolva!
A héten is több új produkció érkezett, érkezik a tartalomszolgáltatókra, ezekből ajánlunk nyolcat. Jönnek a Bűnös Chicago és a Fülig beléd zúgtam új évadai, érkezik Chucky, a gyilkos baba: itt vannak a legizgalmasabb streamingpremierek.
Vágólapra másolva!

Szeptember végén, október elején is jött, jön több izgalmas sorozat a Magyarországon is elérhető tartalomszolgáltatókra, a Netflix, a SkyShowtime, a Max vagy az Apple TV heti kínálatában is találhatók izgalmas streamingpremierek. A cikkben az alábbi produkciókról lesz bővebben szó.

Új streamingpremierek: jön a Bűnös Chicago 4-6. évada is
Új streamingpremierek: jön a Bűnös Chicago 4-6. évada is
Fotó: NBC / NBC

Streamingpremierek: top 8 streamingpremier a 40. héten

  1. Bűnös Chicago
  2. Marbellai luxusingatlanok
  3. Chucky
  4. Felújítás a tanyán: Kempingek kipofozása
  5. A konyhafőnök asztaláról: Tészta
  6. Megoldatlan rejtélyek
  7. Fülig beléd zúgtam
  8. Átkozottak

1. Bűnös Chicago (szeptember 30., SkyShowtime)

A héten a SkyShowtime-on már a 4-6. évad is elérhető a Chicago-franchise rendőrökről szóló sorozatából, amely a Lángoló Chicago után indult el 2014-ben, az NBC-n egyébként már a 12. szezonjánál tart. A történet középpontjában a chicagói rendőrség 21-es körzete, az Intelligence Unit áll.

2. Marbellai luxusingatlanok (október 1., Netflix)

A realitysorozat a Homerun Brokers nevű vállalat fiatal svéd ügynökeit mutatja be, akik pazarabbnál pazarabb ingatlanokat értékesítenek a gazdagoknak Spanyolország tengerpartján – azon a részen, amely sokáig egyfajta gengszterparadicsomnak számított.

3. Chucky (október 1., SkyShowtime)

A képernyőn láthatjuk viszont a Gyerekjátékban megismert gonosz bábut, Chuckyt. Az eredeti film 1988-ban került a mozikba, utána rengeteg folytatása készült, a – csak számmal jelzett – második és harmadik rész után jött még a Chucky menyasszonya, a Chucky ivadéka, a Chucky átka és a Chucky kultusza is.

Chucky
Chucky újra támad
Fotó: Syfy / Syfy

4. Felújítás a tanyán: Kempingek kipofozása (október 2., Max)

Hogyan alakul át egy 12 hektáros kemping egy álomszép New England-i nyaralási célponttá? Ezt is megtudhatjuk a felújítós realityből, amelynek házigazdája a New Kids On The Blockból ismert Jonathan Knight.

5. A konyhafőnök asztaláról: Tészta (október 2., Netflix)

"Ismerd meg a tésztakészítés művészetét a világhírű séfekkel, akik megosztják velünk kulináris utazásaikat, és elmesélik az ízletes specialitásaik mögött megbújó történeteket" – hangzik a hivatalos ismertető A konyhafőnök asztaláról újabb sorozatáról.

6. Megoldatlan rejtélyek (október 2., Netflix)

Még több megoldatlan üggyel és természetfeletti eseménnyel érkezik az ismert sorozat ötödik évada, amelyben többek között ufóészlelésekkel, a Fekete Dália-gyilkossággal vagy a Martin Luther King halála körüli összeesküvés-elméletekkel is foglalkoznak a készítők.

Heartstopper
Fülig beléd zúgtam: itt a 3. évad
Fotó: Netflix

7. Fülig beléd zúgtam (október 3., Netflix)

Itt a harmadik évad is a Heartstopper című tinidrámából, amelyet Alice Oseman készített a saját képregénye alapján. A széria 2022-ben megkapta a legjobb új drámai sorozat díját a TV Choice Awardson, de több más elismerés mellett BAFTA-díjra is többször jelölték.

8. Átkozottak (október 4., Apple TV)

Folytatódik a Curses! című rajzfilmsorozat is, a második évadot is láthatjuk a Vanderhouven család kalandjaiból. Az alapsztori szerint az édesapa, Alex egy átok miatt kővé változott, a felesége és a gyerekei pedig mindent megtesznek, veszélyesebbnél veszélyesebb kalandokba keverednek, hogy megmentsék.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!