Tolvai Reni a fenekét mutogatta - kép

Tolvai Reni
Vágólapra másolva!
A Megasztár egykori felfedezettje kitartásának köszönhetően rengeteget fogyott az elmúlt években. Tolvai Reni a közösségi oldalán mutatta meg az eredményt, formás, kerek fenekéért pedig majd megőrülnek a követői.
Vágólapra másolva!

Tolvai Reni még a Megasztár ötödik évadában tűnt fel, akkor még duci kislányként ismerhette őt meg a közönség. Őt mindig is zavarta a túlsúlya, ezért hosszú éveken át küzdött az álomalakért és azért, hogy kevesebbet mutasson alatta a mérleg. Mióta azonban elégedett a testével, és megszabadult a túlsúlyától, azóta rendre osztja meg magáról a merészebbnél merészebb képeket.

Tolvai Reni
Tolvai Reni
Fotó: Tolvai Reni/Instagram

Tolvai Reni formás testét imádják a rajongói

Nemrég a tükör előtt pózolva, egy szűk ruhában mutogatta magát az Instagram-oldalán, és láthatóan büszke formás testére, valamint kerek fenekére. A hosszú évek munkáját a követői is elismerték, és úgy érzik, hogy remek formában van most az énekesnő.

De jó vagy istenem 

- áradozott róla az egyik követője. 

"Szép a szád" - jegyezte meg egy másik. 

Nagyon szép és csinos vagy 

- bókolt neki egy férfi.

Tolvai Reni
Tolvai Reni
Fotó: Tolvai Reni/Instagram

Életmódváltásba kezdett

Tolvai Reni saját bevallása szerint nehezen vette rá magát, hogy odafigyeljen arra, hogy mit eszik és rendszeresen mozogjon, azonban visszatekintve úgy érzi, hogy minden fáradságot megért a belefektetett energia. 

"Utáltam edzeni, mindig azt mondtam hogy nekem az a heti 3-szor 1 óra sem fér bele az időmbe. Bár általánosságban egészségesen étkeztem, de jóval többet, mint amire szükségem van. 

Volt egy olyan pont, amikor elegem lett abból a bókból, amit mindig kaptam, ami így szólt: "pedig milyen szép az arca" - ebben a "pedig" volt az, ami bántott, de tudtam, hogy én tehetek róla, senki más. 

Majd elkezdtem az életmódváltást, ami nagyon sikeres volt , 7-8 hónap alatt nagyon sok felesleg lement. Boldog voltam és büszke, viszont azt láttam, hogy oké, jóval kisebb vagyok, viszont ez a puha hatás, amikor nem vagy már duci, de nem vagy feszes, izmos sem. Elkezdtem edzeni egyedül, lementem a terembe hébe-hóba, csináltam egy szelfit, 2 szett guggolást meg fűtópadon sétáltam, és azt hittem, hogy hú de jót edzettem. Csomó idő eltelt zéró eredménnyel, nem változtam semmit" - kezdte a történetét.

"Meglátott egy edzőt a teremben, aki azonnal motiválta, otthonról írt neki egy üzenetet és hamarosan el is kezdték a közös munkát. "Örömmel fogadott és el is kezdtük a munkát, amit bevallok, az elején belehaltam, de mindig úgy alakította a gyakorlatsorokat, hogy a végén sikerélményem legyen és kezdjem el megszeretni a mozgást. Megígérte nekem, hogy a rendszeresség a kulcs, és ha azt csinálom, amit kér tőlem, az eredmény hamar jönni fog" - tette hozzá Tolvai Reni. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!