Tóth Andi minden bevet: most épp egy kis melltartóban mutogatja magát - kép

Vágólapra másolva!
Legutóbb arról szóltak a hírek, hogy egy tévéműsorban káromkodott. Most megmutatta, hogy még mindig szívesen vetkőzik.
Vágólapra másolva!

Tóth Andi most azzal próbálja felhívni magára a figyelmet, hogy egy kis sportmelltartóban pózol az Instagram-oldalán. Két szexi képet is mutatott magáról a frissen feltöltött albumban, a követők pedig sorra dicsérik az alakját.

Tóth Andi legutóbb az RTL Klubon trágárkodott, de nyilvánvaló, hogy a káromkodás sem menti meg a csatorna vergődő műsorát. A sokak által már megunt, élvezhetetlen és önismétlő X-Faktor legutóbb épp azzal próbált nézőket szerezni, hogy káromkodó fiatalokat mutatott, akik úgy gondolták, hogy - ha már nem tudnak énekelni - "rappelnek", persze trágár szövegekkel, mert az bizonyára vagánynak tűnik. Tóth Andi az egyik produkció után így reagált: „Azt a k.rva! Csak azt hallottam, hogy mekkora f.sza van! Tizenéves srácok ne énekeljenek már arról, hogy mekkora f.szuk van!"

Az, hogy ilyen színvonaltalan jelenetek is adásba kerülhetnek, csak annak a jele, hogy  az RTL Klub kétségbeesve küzd a nézőkért, ezúttal trágárkodó "rapperekkel" és zsűritagokkal.

Tóth Andi elárult pár dolgot a magánéletéről

Tóth Andi az énekesi karrierjét ugyan feladta, de azóta is sok mindennel próbálkozott, többek között főzőcsatornát indított a YouTube-oldalán – ahol azonban nemcsak a főzésre koncentrál: olykor a magánéletéről is beszél, miközben a követői kérdéseire válaszolgat.

Tóth Andi
Tóth Andi ébredés után
Fotó: Instagram/Tóth Andi

Nagyon sokan kérdezitek, hogy van-e valakim, úgyhogy ezt most szeretném leszögezni: nem, nincs senkim. Csak a kutyám van"

– mondta legutóbb.

Az énekesnő ez után arra a kérdésre is felelt, hogy boldog-e így: "Nagyon örülök, hogy úgy válaszolhatok erre a kérdésre, hogy igen, nagyon boldog vagyok és kiegyensúlyozott. De visszanézve sem csinálnék semmit máshogy, így volt jó minden. Ha valamit megváltoztatnánk, még a végén valami máshogy sülne el, az ismeretlen pedig mindig bizonytalan. Jó ez így" – magyarázta.

"Én szeretek boldog lenni, tehát jó ez így. 

Nyilván hiányzik a zene, nagyon szeretem a zenét, ezért is próbálom minél több ilyen projekttel kitölteni a szabadidőmet. De ettől függetlenül sokkal jobban érzem így magam.

Azt is kérdeztétek, hogy mi volt életem legjobb döntése: az, hogy visszavonultam. Mert van az, amit nagyon szeretnél, és van az, amire szükséged van. Nálam a zene pont ilyen volt, mert nagyon szerettem volna ezt a szakmát, de a testem és a lelkem úgy döntött, hogy nem erre van szükségem" – mondta még a videójában Tóth Andi.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!