Emlékszik még? Így nézett ki a Megasztár versenyzőjeként Tóth Vera - galéria

Vágólapra másolva!
Az énekesnő a 2003-ban indult Megasztár győzteseként vált ismertté. Azóta is aktív, Tóth Vera máig koncertezik és a magánéletéről is szívesen beszél.
Vágólapra másolva!

A 39 éves énekesnő már gyerekkorában is szeretett énekelni, Tapolcán rendszeresen fellépett különféle rendezvényeken. 2003-ban jelentkezett a TV2 tehetségkutatójába, a Megasztár első szériájába, ahol a válogatás után bejutott a legjobb 50 előadó közé. Az első nagy sikert Cserháti Zsuzsa Hamu és gyémánt című slágerével érte el, ez juttatta a legjobb 12 közé. Végül eljutott az utolsó fordulóig, ahol a nézők a show végén őt szavazták meg győztesnek. éppen 20 évvel ezelőtt. Karrierje azóta is töretlen, évek óta aktívan része a magyar zenei életnek.

Tóth Vera évek óta aktívan része a magyar zenei életnek
Tóth Vera évek óta aktívan része a magyar zenei életnek
Fotó: Instagram/Tóth Vera

A Megasztár mindig az élete része marad

 A Megasztár története a hosszú előkészítő munka után a képernyőn 2003. októberében indult, 21 éve – érdekesség, hogy már akkor is Till Attila vezette, igaz, akkor még Görög Zita ácsorgott mellette. Tóth Vera nyerte az első évadot, de többször visszatért a legendás színpadra. 2005-ben a Megasztár második évadában a húgával, Tóth Gabival duettezett. 2010-ben a Megasztár 5 fináléjában Kökény Attila duettpartnere volt. 2012-ben a Megasztár hatodik szériájának fináléjában a győztes Radics Gigi duettpartnere volt. Az embereknek egyértelműen a TV2 tehetségkutatója ugrik be róla. 

Nézze meg a galériában, hogy nézett ki Tóth Vera, amikor megismerte az ország!

"2004. április 3-a, szombat. Aznap végleg eldőlt, hogy a sorskerék milyen úton akar forogni, bár tudjuk, ha megnyersz egy tehetségkutatót, még nem jelenti azt, hogy örökre megoldódott az életed, sokan félreértették ezt akkor.  Néhányan elhitték, hogy a népszerűség feljogosít mindenféle viselkedésre. Mindig azt gondoltam, hogy amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. 

Rózsa Pisti, az első producerem azt mondta, hogy hosszú távra tervezünk, talán még magam sem hittem el, hogy ma is ismernek majd, de a lelkem mélyén tudtam, hogy a Megasztárral nem ért véget a pályafutásom

 - emlékezett vissza nemrég a győzelme 20. évfordulójáról.

Az énekesnő a győzelem után számos zenei díjat kapott, többek közt az Év hangja, az Artisjus-díj és a  Glamour Woman of the Year Év Énekesnője-díj tulajdonosa. 

Hatalmasat változott az élete az elmúlt években

Nem csak zenei karrierje, de magánélete is sokakat érdekel. Tóth Vera többször beszélt már arról, hogy hatalmas átalakuláson ment át az elmúlt években: saját bevallása szerint 50 kilót fogyott a gyomorműtét után, azóta pedig rendszeres mozgással tartja kordában a súlyát. Az énekesnő jelenleg boldog házasságban él, szerelmével, Pauli Zolival Szentendrén mondták ki a boldogító igent 2023 nyarán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!