Meglepő dolgokat mondott VV Fanni gyilkosának ügyvédje

VV Fanni
Vágólapra másolva!
VV Fanni 2017. november 20-án váratlanul, minden előjel nélkül eltűnt. Szülei bejelentették VV Fanni eltűnését, majd később a rendőrség már gyilkosság miatt nyomozott. A fiatal lány egyik ismerősét gyanúsították, akinek az autójában megtalálták VV Fanni DNS-ét és vérét is. A férfi 20 év börtönt kapott.
Vágólapra másolva!

VV Fanni  hét éve tűnt el, a holtteste azóta sem került elő. A bírósági ítélet szerint B. László meggyilkolta, majd eltüntette a holttestet, amit azóta sem sikerült megtalálni a hatóságoknak. A bíróság tavaly májusban 20 év börtönbüntetésre ítélte a férfit. A nő eltűnése után több bizonyíték is előkerült azzal kapcsolatban, hogy B. László ölte meg, de a holttest nélkül nehezen lehetett biztosan állítani, hogy ő tette.  

B. László, VV Fanni gyilkosa
VV Fanni gyilkosa, B. László az ítélethirdetésen
Fotó: Polyák Attila - Origo

VV Fanni holtteste soha nem került elő

A gyilkosság utáni estét B. László a siófoki otthonában töltötte, VV Fanni holttestepedig mindvégig a parkolóban álló autójának a csomagtartójában volt. Azt, hogy mi történt a parkolóban, a ház kamerái felvették. Nagy valószínűséggel Fanni vérző holtteste volt a csomagtartóban, illetve az a bőrönd, ami Fannié volt. Ezeket a kamera előtt nyilván nem akarta kivenni a csomagtartóból, és ezért kellett kihajtania az udvarról. Később a kocsiban megtalálták Novozánszki Fanni vérét és DNS-ét is, később pedig a bíróság megállapította, hogy VV Fanni holttestét a Dunába dobta a férfi, így akart tőle megszabadulni.

Így él most a börtönben a gyilkos

A férfi ugyan 20 évet kapott, a büntetése bizonyos feltételek mellett enyhíthető, így ideális esetben 2033 körül, 10 év után elhagyhatja a börtönt. VV Fanni gyilkosának, B. Lászlónak nemrég megszólalt az egykori ügyvédje, dr. Brodmann Péter, aki szerint nem az igazi gyilkos került börtönbe.

"Unalmasan telnek a napjai. 

Egyszemélyes zárkában helyezték el, és most már dolgozhat is, takarítási, belső munkákat csinál.

Ezért nem kap fizetést… A családja természetesen látogatja, tartják vele a kapcsolatot" - magyarázta. 

"Nehéz lehet elviselni úgy a börtönlétet, hogy az ember nem bűnös. 

És ez nemcsak számára nem előnyös helyzet, de véleményem szerint VV Fanni családjának sem, hiszen azt hiszik, hogy az igazi gyilkos ül börtönben. 

Ami viszont csak egy illúzió számukra" - hangsúlyozta dr. Brodmann Péter a Borsnak.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!