A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Gyöngédségre vágynak a norvég férfiak

Vágólapra másolva!
A fiatal norvég nőknek fontosabb a szex, mint férfi kortársaiknak, akik - legalábbis egy friss felmérés eredménye szerint - inkább cirógatásra, csókolózásra vágynak.
Vágólapra másolva!

Forrás: ORIGOMint az Aftenposten nevű oslói lap beszámolt róla, egy 2700 norvégiai férfira és nőre kiterjedő vizsgálat eredményei szerint a 20 és 26 év közötti nők 84 százaléka elégedett vagy nagyon elégedett nemi életével. A férfiaknál arányuk csak 74 százalék. A vizsgálat hét évre terjedt ki.

A fiatal nők a férfiaknál lényegesen gyakrabban nevezték "igen fontosnak" a nemi közösülést. A nőknek ez a túlsúlya meglepő és teljesen új - mondta Willy Pedersen, az Oslói Egyetem szociológus professzora.

Valószínű okként a szakember a nőknek azt a képességét nevezte meg, hogy az érzések és aktivitások teljes skáláját ki tudják élvezni, amire szerinte a férfiak így nem képesek.

"Eltúlozva úgy is lehetne mondani, hogy a fiatalemberek inkább szobájukban végeznek önkielégítést, mialatt a lányok bevetik magukat a világba, és kiélik új, felszabadult szexualitásukat" - idézi tovább a professzort a dpa német hírügynökség.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!