A 2020 szeptember végéig tartó projektben a győri felsőoktatási intézmény, a Pannonhalmi Apátsági Pincészet Kft. és a Kisalföldi Mezőgazdasági Zrt. vesz részt.
A termékek készítése során a pannonhalmi szerzetesek által évszázadokig gyógyításra használt
növények nagy tisztaságú kivonatait adagolják
a szőlőmagolajhoz, így biztosítják a termékek speciális hatásait. A termékcsalád egyes tagjai az általános keringésrendszeri védelem mellett
agyi katasztrófa és az infarktus, bizonyos rákos megbetegedések,
allergia illetve kiválasztási szervrendszeri megbetegedések elleni gyógyhatást biztosíthatnak.
Az együttműködés során a Pannonhalmi Apátsági Pincészet Kft. előállítja és feldolgozza a szőlőmagolajat, valamint összeállítja a végterméket.
A Széchenyi István Egyetem fejleszti a gyógynövény úgynevezett extrakciós technológiáját, az alapanyagok és végtermékek vegyületazonosítási műveleteit, valamint azok mikrobiológiai, kémiai-fizikai stabilitásvizsgálatát.
A Kisalföldi Mezőgazdasági Zrt. végzi a kis- és nagyparcellás kísérletek során a felhasználandó gyógynövények - mint a citromfű, borsmenta, rozmaring, körömvirág vagy zsálya - termesztéstechnológiai kísérleteit, továbbá a technológia során keletkezett melléktermékek és hulladékok komposztálási kísérleteit.