Elhivatott magyar csapat dolgozik a fiatal férfiak legádázabb egészségügyi problémáján

Vágólapra másolva!
Szorongás, merevedési zavarok, terméketlenség, libidó csökkenés. A modern kor betegségei napjainkra a fiatalabb férfiakat is elérték. A Perfect Play Kft. szakértő csapata konkrét és kézzelfogható megoldásokat javasol ezen problémákra.
Vágólapra másolva!
Forrás: freepik.com

Az életmódunk és táplálkozásunk rendkívüli mértékben megváltoztak a fogyasztói társadalomnak, és az ugrásszerű technológiai fejlődésnek köszönhetően. Nem ritka, hogy valaki 8-12 órát tölt a számítógépe előtt ülve. Közben azt eszi, ami épp a kezébe akad. A nap végén pedig a stressztől már pihenni sem tud, a sportolást pedig végképp kiiktatta az életéből. Ez a körkép a fiatalok legalább 30%-ára jellemző hazánkban.

Stressz van, az egészség pedig háttérbe szorul

A modern kor kihívásai az állandó készenlét, a 0-24-es pörgés és a karrier-pénz hajszolása. Közben persze igyekszünk helytállni a magánéletben is. De hol marad az egészség? Megdöbbentően kevés fiatal ember foglalkozik az egészségének proaktív megőrzésével. Pedig ha az egészség kiesik, akkor minden borul. Az ember munkaképtelen lesz, és számos egyéb következmény felléphet.

Stressz = civilizációs betegségek

A stressz nemcsak a vitákat jelenti. Stressz az állandó sietség, a közlekedés, a munkahelyi és magánéleti konfliktus, de a jövőkép megalkotása is. A krónikus stressz a fiatal társadalmat még jobban érinti. Az idősebbek sokkal inkább képesek nélkülözni az online jelenlétet. Ők többet vannak a természetben és már nem hajszolják a karriert és a pénzt. Emiatt az alábbi civilizációs betegségek a fiatalok egyre szélesebb rétegénél jelennek meg:

  • Szorongás, depresszió, pánikbetegség
  • Magas vérnyomás, cukorbetegség
  • Étel intoleranciák, elhízás
  • Szív- és érrendszeri panaszok
  • Libidó csökkenés, merevedési zavar, terméketlenség

A megoldás a következetes és nagy akaratot megkívánó stressz kezelés ami rendkívül nehéz. Olykor az egész életmódunk átszervezését igényli, és szükség lehet szakember segítségére.

Fenti problémák közül a férfiakat legérzékenyebben érintő szexuális problémákra térünk ki szakértőnk segítségével, a Perfect Play alapítójával, Biró Attilával.

Ne vedd magadra, ha nem úgy megy a szex…

A merevedési zavar azt jelenti, hogy egy férfi nem képes a hosszabb ideig tartó merevedésre szexuális aktus közben. Ennek több oka is lehet. Számos kutatás bizonyította, hogy a már fentebb említett mozgásszegény életmód, az egészségtelen étkezés, a folyamatos stressz, és a különböző káros szokások, mint a dohányzás és az alkohol is nagyban hozzájárulhatnak a kialakulásához.

A szakértő egyik legfőbb tanácsa a következő: Ne érezd azt, hogy összedőlt a világ, ha egyszer-kétszer nem tudtál teljesíteni. Hidd el nem vagy egyedül. A legtöbb férfinél ez szintén előfordult már. Viszont az a jó hír, hogy számos megoldás létezik már az ilyen jellegű nehézségek megoldására.

Attila egy rokonánál 2011-ben jelentkezett a merevedési zavar. Fiatal, ereje teljében lévő 32 éves egészséges férfiről van szó, aki természetesen szégyellte problémáját és nem merte megosztani senkivel. Két év után aztán megnyílt, így vált lehetőség arra, hogy segítséget kapjon.

„Próbáltam neki segíteni, internetes fórumokat és cikkeket kutattam, szakirodalmat olvastam, beszéltem urológussal, andrológussal és szexológussal is. A tanulmányok rádöbbentettek, hogy sokkal több fiatal férfi küzd ilyen gondokkal, mint hinnénk. A sok kutatás és tudás megszerzése végül életre hívta a Perfect Play Kft. 2012-ben. A cég alapfilozófiája egyszerű: segíteni akarunk és nem pedig csak eladni. A nehézségekkel küzdő férfiak pedig nagyra értékelik ezt a támogató hozzáállást.” - meséli Biró Attila.

Született tehát egy közösség, ahol a férfiak szembe mernek nézni ezekkel a problémákkal, mert tudják, nincsenek egyedül.

A Perfect Play egyedülálló megoldás-fókuszú blogbejegyzéseket kínál merevedési zavar, korai magömlés, prosztata gondok és egyéb szexuális zavarok illetve immunerősítés témakörében. A hasznos tartalmak mellett étrend-kiegészítő termékeket is forgalmaz a cég, kizárólag megbízható és biztonságos, természetes hatóanyagokra alapozva.

A civilizációs betegségek ezen fajtái ugyanis rendkívül összetettek. Egyrészt lehet pszichés, lelki hátterük, másrészt előfordulhat szervi diszfunkció is. Sőt, a kettő gyakran kéz a kézben jár.A megoldás tehát, ha foglalkozunk a problémával, tájékozódunk és megértjük: van megoldás és nincs szégyellni valónk. Már maga a felismerés is sok pozitív változást hozhat, majd a következetes munka a mentális egészségünkön, és a megfelelő támogató szerek kiegészítő szedése együttesen meghozza a kívánt hatást és hosszú távú megoldást.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!