A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Hazánk dobogós helyen az osztrák turistáknál

Vágólapra másolva!
Az Osztrák Statisztikai Hivatal napokban nyilvánosságra hozott második negyedéves jelentése szerint az osztrákok összesen 3,18 millió utazáson vettek részt 2005 áprilisa és júniusa között, ebből 1,8 millió (58 százalék) külföldön valósult meg.
Vágólapra másolva!

A rövid utazásokat tekintve (1-3 éjszaka) az utazók 29,55 százaléka választotta Olaszországot, 19,07 százalék Németországot és 15,48 százalék Magyarországot. Rövid utazásuk úti céljául összesen 85 ezren választották hazánkat, amely mind mennyiségében, mind arányában a legtöbb, amit eddig az Osztrák Statisztikai Hivatal mért. A toplista negyedik helyén Horvátországot, ötödik helyén Szlovéniát, hatodik helyén Svájcot találjuk.

Az üzleti- és hivatalos utazások tekintetében Németország vezet, az összes utazások 33,1 százalékával, a második Olaszország 10,1 százalékkal. Magyarország itt is a dobogó harmadik fokára került, 5,8 százalékkal. A hosszú, 4 éjszakánál hosszabb utazás tekintetében Magyarország a lista nyolcadik helyét foglalja el 53.400 utazással. Az összes utazást tekintve Magyarország az osztrák utazók negyedik legkedveltebb célországa volt 2005 második negyedévében.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!