A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
A SkyEurope Airlines alacsony költségekkel üzemelő diszkont légitársaság eltörli az üzemanyag felárat és minden további utasdíjat vagy foglalási költséget - közölte a légitársaság a távirati irodával.
Vágólapra másolva!

A SkyEurope-nál elmondták, hogy ezek a költségek ezentúl az alapdíj részét képezik, úgy, hogy a repülőjegyárak nem emelkednek. Hozzáteszik: a repülőjegy árán felül csak az indulási repülőtérnek járó illetéket, valamint - ha az előírt -, akkor a kormányzati felárat számítják fel.

A lépést ismertető közlemény hangsúlyozza, hogy a reptéri illetékek esetében is figyelemmel kísérik a kapcsolódó költségeket, és csak a töredékét számítják fel azoknak a díjaknak, amelyeket más légitársaságok bújtatott módon az utasokra hárítanak. Hozzáteszik, hogy az utazóknak ezért ajánlatos összehasonlítaniuk nemcsak a légitársaság által meghirdetett jegyárat, hanem a jegyvásárláskor fizetendő teljes összeget is.

A SkyEurope legújabb kezdeményezésével a repülés még elérhetőbbé válik a nagyközönség számára, így a közép-európai légi turizmus erőteljesebb fejlődésnek indulhat - idézi Christian Mandl-t a SkyEurope Airines vezérigazgatóját a közlemény.

A SkyEurope összesen 65 útvonalon, 37 célállomásra, 20 európai országba repül 12 Boeing 737-esből álló flottájával. A légitársaság 32 új Boeing Next Generation 737-700 gépre adott rendelést, ebből 16 gép vásárlására szándéknyilatkozatot írt alá.

Az első 16 megrendelt B-737-700 NG gép 2006-ban és 2007-ben csatlakozik a flottához, a többi 16 pedig 2010 végéig érkezik meg - áll a közleményben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!