A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Ingyen ital minden gól után

Vágólapra másolva!
A magyar szállodaipar is készül a labdarúgó világbajnokságra: bár ilyenkor mérsékeltebb a forgalom, a vendégeket számos módon kényeztetik, miközben lehetővé teszik számukra, hogy nagy képernyős tévéken követhessék nyomon a közvetítéseket.
Vágólapra másolva!

A világ szállodaipara és vendéglátása nem nagyon örül a labdarúgó világbajnokságnak: ilyenkor ugyanis a legtöbben otthon maradnak a képernyő előtt. Azokat, akik mégis útra kelnek, igyekeznek ellátni sok-sok gyors információval, étellel és itallal.

A Corinthia Aquincum szállodában például az uszoda melletti társalgóban Foci vb szekciót rendeznek be. Nagy képernyőn követhetik a vendégek a meccseket, az egyik leghíresebb magyar gyomorkeserű jóvoltából minden gólnál "egyet fizet, kettőt kap" akciót szerveznek, a vendégeket pedig folyamatosan tájékoztatják a találkozók időpontjáról és állásáról.

A Hotel Intercontinentalban a résztvevő országokra jellemző könnyű falatokkal és dupla vodkával, rummal és ginnel várják a vendégeket. A Marriottban a lobby kávézóban és a teraszon lévő sörkertben kihelyezett tévéken nézhetik a VB-t a vendégek.

A Corinthia Grand Hotel Royalban, a Hársfa teremben egész nyáron külön szurkolhatnak a vendégek a sportversenyek résztvevőinek. Először a foci vb alkalmából, később az úszó Európa-bajnokság, majd a Forma-1 ideje alatt, amikor majd különféle étel- és italakciókkal várják a szállóvendégeket és az utcáról betérőket egyaránt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!