A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNKoch Máté
12:25VívásMate Tamas Koch-Grabiel Lugo
HUNPupp Réka
12:25CselgáncsReka Pupp-Sosorbaram Lkhagvasuren
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
13:40VívásJakub Jurka-Gergely Siklosi
HUNPásztor Flóra
14:05VívásYun-Jia Zhang-Flora Pasztor
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
NyílNyíl

2007 a Zöld turizmus éve lesz

Vágólapra másolva!
A Magyar Turizmus Zrt. (MT) folytatja tematikus évad koncepcióját és a 2007-es évet a Zöldturizmus Éveként hirdeti meg. Ennek keretében kiemelt szerepet szán a természetjárásnak, valamint a kerékpáros-, a vízi- és a lovasturizmusnak - hangzott el kedden, a Magyar Természettudományi Múzeumban megtartott sajtótájékoztatón.
Vágólapra másolva!

A Magyar Turizmus Zrt. a kampányév során számos szabadidősportos akcióval várja a kalandozni vágyókat, így például április 14. és 22. között szervezik a "Család Lovardája Programot", amelynek keretében két hétvégén féláron kínálják szolgáltatásaikat az akcióban részt vevő lovas létesítmények. E mellett hagyományteremtő céllal június 18. és 24. tartják a "Magyar Nemzeti Parkok Hetét". Ekkor a nemzeti parkok változatos, ingyenes, illetve kedvezményes programokkal várják a nagyközönséget. Szeptemberben rendezik az Európai Autómentes Hetet, amikor a környezetbarát közlekedési eszközökre, köztük a kerékpárra irányítják majd a figyelmet.

2007-ben érdemes fényképeket készíteni a gyalogos, a kerékpáros, a lovas, vagy a vízi túrákról, kalandozásokról, mert a Magyar Turizmus Zrt. és a Magyar Természetbarát Szövetség közös, egész éven át tartó fotópályázatot hirdet, ezen értékes nyeremények találnak gazdára.

Az MT kiadványok megjelentetésével is a zöldutazók segítségére kíván lenni. Az "52 hétvége - 52 túraajánlat" című könyv az ország legszebb, 2-4 napos túraútvonalait mutatja be, hasznos információkkal fűszerezve. A "Lóháton" kiadványból a hazai lovas létesítményekről és szolgáltatásokról tájékozódhatnak az érdeklődők, a kerékpáros térkép hazánk kerékpáros túraútvonalait, míg a vízi turisztikai térkép a víztúrázási lehetőségeket mutatja be. Ezeken kívül további sok hasznos információ olvasható a www.itthon.hu internetes oldalon.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!