A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
12:00Kajak-kenuKajak 500m-páros 1. forduló 4. futam
HUNMagyarország | Magyarország
12:20Kajak-kenuKajak 500m-páros 1. forduló 2. futam
HUNLévai Zoltán
12:20BirkózásZoltan Levai-Burhan Akbudak
HUNMagyarország | Magyarország
12:40Kajak-kenuKajak 500m-páros 1. forduló 4. futam
HUNMagyarország
13:30Kajak-kenuKenu 500m-páros negyeddöntő 2
HUNMagyarország
14:00Kajak-kenuKenu 500m-páros negyeddöntő 2
HUNMagyarország
17:30KézilabdaHungary-Sweden
HUNMagyarország
20:35VízilabdaHungary-USA
NyílNyíl

Az időjárás miatt gyenge az erdélyi turizmus

Vágólapra másolva!
Jelentősen visszaesett a Székelyföldre látogató turisták száma az idén a korábbi évekkel összehasonlítva - írta a Krónika című kolozsvári napilap internetes oldalán.
Vágólapra másolva!

A Gyilkos-tónál például 30-40 százalékkal csökkent a turistaforgalom, miután nagyjából egy hónapja az árvíz elmosta a Békás-szoroson átvezető utat. Azóta már újra lehet ugyan közlekedni a festői tájon átvezető úton, de az árvízi hír még mindig sokakat elriaszt attól, hogy felkeressék a Székelyföld egyik legnépszerűbb turisztikai látványosságát.

Az idei nyár folyamatos esőzései miatt az udvarhelyszéki turistaforgalom is visszaesett. Bár a falusi turizmussal foglalkozók többsége szerint a gazdasági válság a legnagyobb visszahúzó erő, az árvíz sújtotta települések vendéglátósai nem tagadják, hogy az elmosott utak, megrongált épületek, hidak látványa és egy újabb árvíz veszélye elriasztja a turistákat.

A lap szerint bár a háromszéki panziókban az árvizek, a szeszélyes időjárás és a gazdasági válság ellenére hétvégenként telt ház van, hét közben ott is kevesebb a turista. A háromszéki panziótulajdonosok árcsökkenéssel próbálják meg utazásra és szállásfoglalásra ösztönözni a vendégeket, 2009-hez képest átlagosan öt százalékkal csökkentették az árakat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!