Szállodákat nyitna az Orangeways

Vágólapra másolva!
Az Orangeways, mérlegelve a piaci igényeket úgy döntött, belép a szállodaiparba és szállodák üzemeltetésébe kezd. Fokozatosan szeretnének kiépíteni egy hálózatot, melynek az első tagja Budapesten nyílna meg, hiszen a társaság járathálózatának ez a város a csomópontja. Az itt szerzett tapasztalatok alapján terjesztenék ki fokozatosan a tevékenységet olyan városokra, amelyek az Orangeways-utasok kedvelt célpontjainak számítanak. Az első szállodanyitást idén szeptemberre tervezik.
Vágólapra másolva!

A budapesti szálloda helyéről és egyéb jellemzőiről egyelőre folynak a tárgyalások, első lépésként meglévő épületek merültek fel, új beruházásnak a mai szállodapiaci helyzetben nem látják szükségét. Kovács Miklós, az Orangeways vezárigazgatója a Turizmus Panorámának elmondta, hogy néhány további lépésre is kidolgoztak már terveket, a további fejlesztéseket illetően azonban nagyon sok múlik majd a budapesti szálloda elindítása után szerzett tapasztalatokon. A ház és a hálózat munkaneve is Orangeways Hotels, ám ez a nyitásig még változhat.
Kovács Miklós elmondta: a tervezett szállodákkal is verhetetlen ár-érték arányt szeretnének kínálni az utasoknak. Szolgáltatási színvonalon a 3 csillagos kategóriát célozták meg, elérhető áron. A házak méretét tekintve első szakaszban inkább a kisebb, rugalmasabb létesítményekre fognak koncentrálni. Az elsődleges célcsoport az az utaskör, amely szívesen veszi igénybe a cég utazási szolgáltatásait, úgy a nemzetközi, mint a hamarosan várható belföldi viszonylatban.

Az értékesítésben elsősorban a jegyértékesítésre is használt honlap lehetőségeit próbálja majd kihasználni a cég, de a szállodai foglalások elősegítésébe bevonnák a társasággal jelenleg is kapcsolatban álló értékesítési partnereket is. A pontos részleteket a nyitás előtt hozza majd nyilvánosságra az Orangeways.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről