A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kalandpark nyílik Budapesten

Bókay Kalandpark
Bókay Kalandpark
Vágólapra másolva!
A Bókay Kertben kialakított magaslati akadálypályák minden korosztályt próbára tesznek.
Vágólapra másolva!

Szombattól nyitja meg kapuját a nagyközönség előtt a Bókay Kalandpark a XVIII. kerületi Bókay Kertben. A park építői a gyerekek és felnőttek számára igazi akcióélményt nyújtó magaslati akadálypályákat alakítottak ki. A pálya elemeinek jelentős része a park élő fáira épült, de a folyamatos fejlesztés érdekében 16 nagy teherbírású oszlopot is beállítottak.

A látogatók életkori sajátosságaiknak és fizikumuknak megfelelő, különböző nehézségű akadályokon mérhetik le ügyességüket. A pályák teljesítése nem csupán a fizikai erőnlétet teszi próbára, de fejlesztik a koncentrációs készséget, az egyensúlyt, a ritmusérzéket, a koordinációs készséget is. A magyarországi kalandparkok többségétől eltérően a Bókay Kalandparkban nem különálló, párhuzamos pályákat alakítottak ki, hanem lehetőség van csillagszerűen több irányba indulni, így a játék folyamatosabb, izgalmasabb lehet.

Az eszközöket speciális környezetkímélő technológiával úgy rögzítették, hogy az élő fákat semmiképpen ne érje kár. A tervező és kivitelező szakemberek komoly figyelmet fordítottak a hivatalos minősítéssel rendelkező, kiváló minőségű alapanyagok felhasználására, amelyet a szakmában legnagyobb múlttal rendelkező, gyártóktól szereztek be. Az eszközöket tapasztalt animátorok üzemeltetik, akik rendelkeznek a szükséges kötéltechnikai, mentési és elsősegély-nyújtási ismeretekkel.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!