A világ egyik legszebb városába indít járatot az EasyJet

Gondolakikötő a velencei Szent Márk téren, a háttérben Murano
Gondolakikötő a velencei Szent Márk téren, a háttérben Murano (illusztráció).
Vágólapra másolva!
Az EasyJet a világ egyik legromantikusabb reneszánsz városába, Velencébe indít közvetlen járatokat Budapestről. A téli menetrend életbe lépésével, vagyis október végétől heti három járat közlekedik majd.
Vágólapra másolva!

A légitársaság október 31-től heti három alkalommal, hétfőn, csütörtökön és szombaton közlekedik majd Airbus A320 típusú gépekkel Budapest és Velence fő repülőtere, a Marco Polo Nemzetközi Repülőtér között. A járatok mindhárom napon különböző időpontokban, egyszer kora reggel, egyszer kora délután, egyszer pedig késő este közlekednek. Velence már a hetedik város az easyJet kínálatában, amely közvetlen járattal elérhető Budapestről, London Gatwick, Berlin, Párizs, Lyon, Bázel és Genf után.

Mennyibe kerül?

A társaság honlapján a legolcsóbb jegyet januárra találtuk Velencébe, oda-vissza 16 027 forintért. Ez az ár azonban nem tartalmazza a feladott csomagot. Egy legfeljebb 20 kilogrammos bőrönd feladása további 10 660 forinttal növeli meg a viteldíjat.

Gondolakikötő a velencei Szent Márk téren, a háttérben Murano Forrás: AFP/Gardel Bertrand

Velencébe a Ryanair is repül, az ő gépeik a távolabbi Treviso reptérre érkeznek. Náluk a legolcsóbb jegyárat augusztusra találtuk, oda-vissza 11 630 forintért. Az ír fapados légitársaság azonban csak október 26-ig repüli az útvonalat, nem tudni, később megtartja-e.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről