A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Elképesztő látványt nyújt Európa legnagyobb tematikus vidámparkja - fotó

Terra, Botanica, Franciaország, francia, Terra Botanica, kert, park
TERRA BOTANICA, ANGERS, FRANCE - SEPTEMBER 24, 2017: Head of a monster covered with ivy in a park
Vágólapra másolva!
A franciaországi Angers-ben van Európa legnagyobb, mégis kevesek által ismert tematikus vidámparkja, a Terra Botanica, ami egy díjnyertes attrakció, és a szezonális ünnepségeken kívül is rengeteg látnivalót kínál a látogatóknak.
Vágólapra másolva!

A Terra Botanica vidámpark egy 150 méter magasra emelkedő hőlégballonról madártávlatból is megtekinthető, ahogy csónakázás során egy vízi útvonalról is.

A Terra Botanica élménypark Franciaországban Forrás: Shutterstock

A Terra Nocta hang és fényjáték show pedig esténként megvilágítja a növényeket és a park egyes részeit. Az itt található hullámvasutak biztosan nem néznének ki rosszul a Disneyland-ekben sem:

a látogatók óriási dióhéjban utazhatnak, vagy virtuálisan átrepülhetnek a fák tetején.

Azok sem maradnak élmények nélkül, akik inkább a földön maradnának, hiszen számukra is akad látnivaló bőven. A Legendák Kertjében például egy ogre vezeti be a látogatókat egy titokzatos univerzumba.

Miután elmerültek az ogre világában, a vendégek a park 4D moziján keresztül más tájakra, többek között egy dinoszauruszrezervátumba is eljuthatnak.

De a parkhoz tartozik még sok különleges üvegház és egy magaslati kötélpálya is.

A Terra Botanica egy dióhéjból Forrás: Shutterstock

A TripAdvisor oldalán az egyik felhasználó, aki már járt itt ezt írta ajánlóként: "A park tele van olyan játékokkal, amiket minden korosztály, még a nagyszülők is élveznek. Továbbá vannak itt még 4D-mozik rövidfilmekkel a növények és a dinoszauruszok témakörében, csónakázási lehetőség, pedálos egysínű sikló, gyerekeknek régészeti ásatás, borostyánkutatás, valamint több kilométernyi ösvény a gyönyörűen beültetett kerteken keresztül."

Forrás: Sun Online

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!