Feltöltődni indult a sivatagba egy nő, de valami egészen mást talált ott

Vágólapra másolva!
Melissa a válását követően döntött úgy, hogy Marokkóba utazik, azonban még ő sem gondolta volna, hogy egy nagyon jó baráttal fog megismerkedni a csoportos utazás közben.
Vágólapra másolva!

Míg egyesek egy új frizurával vagy akár egy partival ünneplik a válást addig mások nyaralni mennek a sivatagba. Azonban azt kevesen gondolják, hogy nem sokkal később, miután a szívük összetört, igazi barátra találnak. Azonban pontosan ez történt most két nővel, Melissával és Colleennal.

Miután mindketten elváltak férjüktől, - az akkor még egymás számára teljesen idegenek - Melissa Necchio (44) és Colleen Smith (37) úgy döntöttek, hogy lefoglalnak egy marokkói túrát és egy éjszakai táborozást a sivatagban. Az utazás végül olyan jól sikerült hogy rövid időn belül a legjobb barátnőkké váltak.

image

Az öt nap alatt ugyanis a két nő elkezdte egymással megosztani az élettörténetét, és hamar rájöttek, hogy a közös hang megtalálása mellett az őket ért szívfájdalom is összeköti őket.

A brazil származású Melissa, aki jelenleg az írországi Galwayben él, így nyilatkozott a Daily Starnak:

Elkezdtem azon gondolkodni, hogy szilveszterkor csatlakozzak egy csoportos kiránduláshoz, mert új hangulatban akartam kezdeni a 2023-as évet és újra élni akartam.

Majd hozzátette, a válása nagy terhet jelentett neki, és a marokkói utazás tökéletesnek tűnt arra, hogy feltöltődjön, mivel kellően rövid volt, megfizethető, és még a lánya elhelyezését is megtudta oldani, ő ugyanis az apjával maradt.

Miután berendezkedtünk és megismertük egymást, meglepődve tapasztaltam, hogy Colleen és a többiek az utunkon szintén egy kapcsolat felbomlásán mentek keresztül. Örültünk egymásnak és annak, hogy egy közös kalandban vehetünk részt

– mesélte Melissa.

– Ez az út mindent megváltoztatott. A WeRoad egy különleges lehetőséget adott nekem, hogy barátokat szerezzek. Annyira magányos voltam, és hirtelen támogatást és megértést kaptam egy csodálatos kalandortárstól – vallotta.

A marokkói kiruccanásuk után Melissa és néhányan útitárs úgy döntött, hogy találkozik Colleennel Durham megyében, hogy aztán közösen kiránduljanak Hadrianus falánál, és együtt fedezzék fel a környéket. 

A Newcastle-be járás csak a kezdet volt, reméljük, hogy a jövőben még több közös utazásra tudunk elmenni a WeRoaddal. Utazás közben ugyanis egy különleges kötelék jön létre

– véli Melissa.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről