Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország

Legjobb csúszdaparkok Európában: ezeken a helyeken biztosan izgalmasan fog telni a nyár

Vágólapra másolva!
Számos vízi park várja a fürdőzés szerelmeseit Európa-szerte, ahol a látogatók ki tudnak kapcsolódni, miközben meredek csúszdákon csúsznak le, és hullámmedencékben hűtik le magukat a forró nyári napokon. Mivel tényleg rengeteg ilyen élménypark létezik, ezért összegyűjtöttük, mi az 10 legjobb csúszdapark Európában.
Vágólapra másolva!

Ezek a legjobb csúszdaparkok Európában:

Legjobb csúszdaparkok Európában
Legjobb csúszdaparkok Európában: Siam Park

Siam Park - Tenerife, Spanyolország

Az egyik legismertebb aquapark a spanyolországi Tenerife szigetén található. A park változatos vízi attrakciókkal várja az oda látogatókat, Európa legnagyobb aquaparkja. 

Az ázsiai témájú parkot elképesztő trópusi környezetben építették fel. A parkban thai stílusú épületek és látványos vízesések mellett lehet lecsúszni a különböző csúszdákon, amelyek közül az egyik legkiemelkedőbb a Tower of Power. A csúszda egy üvegcsövön át, egy cápákkal teli akváriumon keresztül vezet. Emellett pedig a csúszdapark gyerek és hullámmedencékkel is büszkélkedhet. 

Istralandia Aquapark – Novigrád, Horvátország 

A parkot a gyönyörű horvát dombok és olajfaligetek közelsége teszi különlegessé. Ugyanis ezek különleges látványt nyújtanak a park látogatói számára. Emellett az aquapark környezetbarát, mivel a medencék vizét természetes forrásokból nyerik. A park területén kihelyezett kényelmes napozóágyak, éttermek és bárok biztosítanak kikapcsolódást a fürdőzők számára. 

 Aquapark Istralandia
Fotó: istralandia.hr / Aquapark Istralandia

Aquaworld Budapest 

A legjobb csúszdapark Magyarországon a fővárosi fedett csúszdapark. Az Aquaworld különleges kikapcsolódási lehetőséget ad azok számára, akik kedvelik a meredek csúszdákat és hullámmedencéket. A parkba szaunákkal, jakuzzival és masszázzsal kényeztetik a vendégeket. 

Aquapark Costa Teguise - Lanzarote, Spanyolország

Az Atlanti-óceán partján található vízi park az egyik legnépszerűbb hely Lanzarote szigetén, ahol még a szülők is ki tudnak kapcsolódni. 

Ugyanis az aquaparkban kialakítottak egy Mini Club nevezetű részt a gyerekeke számára, ahol kisebb csúszdák találhatóak. Emellett rengeteg meredek csúszda, sőt még hullámmedence is várja az oda látogatókat. 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről