Ismerje meg a világ leghátborzongatóbb McDonald'sát

Vágólapra másolva!
Az UFO-őrült Roswellben, Amerikában található ez az egyedülálló McDonald's, amely leginkább egy repülő csészealjnak tűnik.
Vágólapra másolva!

A bizarr épület, amely az Egyesült Államok "földönkívüli megyéjében" az új-mexikói Roswell-ben található, egyedülálló módon merészen különbözik az összes többi McDonald's étteremtől. A különös étterem a városhoz hűen természetesen UFO-témában épült, sőt még az épület is repülő csészealj alakú. Egy földönkívüli témájú játszótér is tartozik hozzá, amely az épület oldalából nyúlik ki - írja a Daily Star.

A Roadside America, az „egyedülállóan furcsa turisztikai látványosságoknak” szentelt útikönyv azt állítja, hogy ez a világ egyetlen repülő csészealj alakú étterme.

Sőt, kiemelte: Ez a világ egyetlen repülő csészealj alakú McDonald's-je.

Az aerodinamikai tulajdonságait veszélyeztette, ezért be kellett zárni a hozzátartozó játszóteret, bár az étterem megpróbálta ellensúlyozni Ronald McDonald és különféle űrruhás beltéri és kültéri szobrokkal.

Roswell, Új-Mexikó, McDonald’s, Ufo, látványosság
A roswelli meki bizarr udvara. Fotó: Shutterstock/ Grossinger / Shutterstock/ Grossinger

Extra élményt adhat a látogatásnak, ha éjszaka megy oda valaki, ugyanis ekkor a LED-es fényekkel világítják ki az épületet, így egészen kijönnek annak formái, így az még jobban hasonlít egy repülő csészealjra.

Egyébként nem ez az egyetlen UFO ihletésű turistalátványosság a városban.  Sőt, mióta 1947-ben egy rejtélyes földönkívüli esemény is volt a városban, azóta a település ide vonz mindenkit, aki érdeklődik az UFO-k iránt.

Egy közösségi poszt alatt a helyiek más UFO-témájú látnivalókat vitattak meg a „hátborzongató” McDonald's étterem közelében.

Az egyik helyi azt mondta: „Ismerem a környéket, és ez már sok. A belváros összes utcai lámpája UFO-s. A helyi autókereskedés logója szintén egy UFO.

"Amikor kijövünk a belvárosból, a földönkívülis dolgok kissé csökkennek, de azt hiszem, a következő festéssel megszabadulhatnak a Walmartra festett óriási UFO-tól is."

 

Roswellben állítólag űrből érkező azonosíthatatlan törmeléket fedezett fel a földjén egy farmer, ráadásul nem messze attól a helytől, ahol a McDonald's épült. Bár a légierő tisztviselői szerint a törött tárgy egy lezuhant időjárási léggömb volt, sokan még mindig azt hiszik, hogy egy repülő csészealj maradványairól volt szó.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről