A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Barátnőivel ment nyaralni Olaszországba, közben megismerte élete szerelmét egy fiatal nő

Firenze, Olaszország,
A beatiful view of the city florance with the view to the florence basilica dome
Fotó: Shutterstock/NeverStopLookingUp
Vágólapra másolva!
A 27 éves Quirie Brouwer barátnőivel Olaszországba utazott, hogy eltöltsenek néhány kellemes napot, majd egy internetes társkeresőn keresztül megismerte élete szerelmét.
Vágólapra másolva!

Quirine Brouwer egy társkereső alkalmazáson, a Bumble-on keresztül ismerte meg mostani partnerét, a 30 éves Giovanni Moiolit egy olaszrszági nyararlás során, ahová barátnőivel utazott.

Miután a lányok már öt napot eltöltöttek gondtalan borozgatással, tésztaevéssel és városnézéssel, kíváncsiságból kipróbáltak egy randialkalmazást. A 10 napos kiruccanás alatt Quirine megismerkedett egy férfival, 

akivel hamar megtalálták a közös hangolt, így ottlétük alatt háromszor is találkozott vele.

Öt hónappal később a fiatal nő javasolta új barátjának, hogy költözzenek össze, mire a férfi el is kezdett lakást keresni Milánóban.

A szövegírással foglalkozó, Hollandiában élő nő ezért úgy érzi, élete legjobb döntése volt, hogy kipróbálta az internetes ismerkedést. 

Életemnek egy rendkívül érdekes időszakába értem. Most minden olyan könnyűnek tűnik. Minden alkalommal, amikor meglátogattuk egymást, több hétre is együtt maradtunk. Ezért az tűnt a legjobbnak, ha összeköltözünk"

- mondta boldogan a fiatal nő. 

Quirine élete azonban nem volt mindig ilyen vidám és könnyű. A fiatal nőt ugyanis teljesen tönkretette a munkahelyi kiégés, állandó pánikrohamai voltak,

 végül kénytelen volt visszaköltöznie szüleihez, és otthagyni az állását. 

Barátnői ezért tavaly szeptemberben elhatározták, hogy Olaszországba viszik egy 10 napos, közös kirándulásra.

 Quirine el sem akart menni, egészen az utolsó napig.

Nem volt munkám, nem volt lakásom, vissza kellett költöznöm a szüleimhez. Nem akartam elmenni, úgy éreztem, nem engedhetem meg ezt most magamnak. Még az utolsó előtti napon is pánikrohamom volt. Ám végül úgy döntöttem, elmegyek. Már induláskor úgy éreztem magam, mintha teljesen megújultam volna. A lányok Airbnb-n keresztül foglaltak egy hatalmas, rózsaszín villát a 10 napos nyaralásra. Miután az első éjszakát végigboroztuk és nevetgéltük, úgy döntöttünk, kipróbáljuk a Bumble nevű barát-és társkereső alkalmazást. Próbáltunk szerezni valakit, aki elvisz minket csónakázni a folyóra. Úgy éreztem, ez egy igazi barátnős este volt"

- idézte fel a nő. 

A fiatal nőnek végül Giovanni profilképén akadt meg a szeme. 

A jóképű férfiból még fotón keresztül is sugárzott a magabiztosság és a kreativitás, ami lenyűgözte Quirine-t.

Eleinte mégis leállította barátnőit, amikor azok azt javasolták neki, hogy beszélgessen a férfival.

Másnap azonban egy Instagram-üzenetre ébredt: 

Giovanni meghívta őt egy italra.

Quirine-ből előtört a spontán és kalandvágyó énje, úgy érezte, semmit nem veszíthet, így beleegyezett a randiba az idegen férfival.

Bár bűntudata volt, hogy magára hagyja barátnőit a közös nyaraláson, azok azt tanácsolták neki, hogy csak szórakozzon és érezze jól magát, ne törődjön semmivel.

image

Így végül elment, és találkozott Giovannival egy tengerparti bárban, ahol Aperol spritz-t ittak és órákon át beszélgettek. A romantikus este csak 6 órával később ért véget, ám még mielőtt a lány viszsament a szállásukra, leegyeztetett egy második randit Giovanni-val. 

A második randit egy harmadik követte. Csupán az árnyékolta be az örömüket, hogy ez volt Quirine utolsó napja Olaszországban. Ám megegyeztek abban, hogy hamarosan újra találkoznak.

 Giovanni megígérte a lánynak, hogy meglátogatja Hollandiában.

Quirine és Giovanni 10 hónapig éltek távkapcsolatban, ám rendszeresen kommunikáltak egymással az interneten keresztül, minden apróság miatt felhívták egymást, egy-egy látogatás alkalmával pedig heteket töltöttek együtt. Ekkor történt, hogy a lány felvetette, hogy mi lenne, ha összeköltöznének. 

A döntés természetesnek tűnt, a Giovanni elkezdett lakást keresni Milánóban, ahol először találkoztunk. Talált is egyet, ám végül elhalasztotta a költözést, mert engem is be akart vonni a döntésbe. Végül módosult a terv, és közösen béreltünk lakást. Két hétre rá összepakoltam a holmimat, és hozzá költöztem 

- idézte fel Quirine. 

A pár viszonya azóta is felhőtlen. A férfinak tetszik barátnője ízlése, ahogyan dekorálja a lakást. Mindketten szeretik a szép, romantikus dolgokat.

"Az első pillanattól kezdve, hogy velem van, minden jóra fordult. Imádunk együtt lenni, szerencsésnek érzem magam az új kapcsolatban. Folyamatosan támogatjuk, segítjük egymást, hasonlóan gondolkodunk az életről és érdeklődünk egymás szenvedélyei, hobbijai iránt.

- mondta Giovanni.

Forrás: Mirror

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!