Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Ez Budapest legújabb strandja

CSAK CÍMLAPI
Fotó: spabook.net
Vágólapra másolva!
Új strand nyitotta meg a kapuit a főváros XVII. kerületében. A látogatókat különféle szórakozási lehetőségek, frissítők és barátságos környezet várja.
Vágólapra másolva!

Június 25-én megnyitott Budapest legújabb strandja az Újlak utcában, amely minden nap 9 órától 20 óráig lesz nyitva - írja a Spabook.

Az Újlak utcai strand medencéje 1 méter mély, hőmérséklete 26 fokos, míg a gyermekpancsoló 30 fokos.

Strand
Strand
Fotó: Shutterstock

A látogatók különféle szórakozási lehetőségek, frissítők és barátságos környezet között válogathatnak. A strand mellett fedett uszoda is van, amely kombinált jeggyel látogatható. Az uszoda területén infra szauna is működik, a melegebbre vágyókat pedig két darab finn szauna is várja. Az Újlak utcai strandon van továbbá masszázs, szolárium pedikűr-manikűr szolgáltatás is - teszi hozzá az Economx.

Az aktív kikapcsolódást 

  • ping-pong asztal, 
  • strandröplabda pálya, 
  • a kisebbeknek pedig homokozó szolgálja.

A felnőtt belépő ára 2200 forint, a diák, illetve nyugdíjas jegyár mindössze 1200 forintba kerül. Számos más jegytípus, és családi belépők is vannak, érdemes a helyszínen érdeklődni, hogy melyik a legkedvezőbb számunkra.

Magyarország bővelkedik strandokban, köztük gyerek- és családbarát létesítményekben, sőt a legtöbb komplexum kifejezetten ezen keresztül szeretné magához csábítani a vendégeit.

Az AquaCity Vízicsúszda és Élménypark például gyönyörű környezetben, Zalaegerszegen, a Gébárti-tó partján helyezkedik el Közép-Európa legnagyobb víztömegével, 6000 m2 vízfelülettel, számos medencével, csúszdával, vízi és szárazföldi attrakcióval várja látogatóit immár 22 éve. A vízi paradicsomban 7 óriás csúszda, egy ugráló medence, és az ország legnagyobb hullámmedencéje mellett gyermek és bébi medence is várja a kicsiket. 

Ahogy azt is megírtuk, hogy nem is kell olyan messzire utaznia azoknak, akik a Karibi-szigetekhez vagy éppen a Maldív-szigetekhez hasonló élményekre vágynak. A gyönyörű homokos tengerpart ugyanis Európában is elérhető, sőt egyenesen a legszebb tengerpartok találhatóak a kontinensen.

Ebben a cikkükben Európa legszebb homokos tengerpartjait szedte össze.

Ebben a cikkükben pedig arról írtunk, hogy zok, akik diétáznak, hogyan tudják tartani az étrendjüket strandolás közben. Hiszen nem kis kihívás az egészséges életmód, ha egész nap víz közelben vagyunk, azonban korántsem olyan reménytelen a helyzet, mint 20-30 évvel ezelőtt, amikor az egyetlen zöldséges ételt a némi csalamádéval feldobott retro hamburger jelentette, ezen kívül választhattunk még a zsírban tocsogó lángos, sült kolbász, sült krumpli és hot dog közül, hogy aztán mindezt egy nagy adag fagylalttal, palacsintával és egy hideg kólával koronázzuk meg

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről