A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
5
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Maldív-szigeteket idéző szálloda nyílt Görögországban

Vágólapra másolva!
Vadonatúj, ötcsillagos szálloda nyílt meg egy görög szigeten, víz felett lebegő, Maldív-szigetekre emlékeztető szobákkal és összesen 22 medencével.
Vágólapra másolva!

A görögországi Zante szigetén található King Jason Hotel az év elején nyitott meg kapuit a nagyközönség előtt. Az új, csak felnőtteket fogadó all-inclusive szálloda többek között 22  úszómedencével, 3 étteremmel és maldív-szigeteki stílusjegyekkel várja a vendégeit. A King Jason Hotelben található medencék közül, köztük két fő medence található, egy hidromasszázs medence, egy fűtött fedett medence, hat úszómedence és 12 privát medence van, a nagyobb medencéket pedig napozóágyak veszik körül - írja a Daily Star.

Az ügyesen megtervezett, végtelenített medencék azt a látszatot keltik, mintha a szobák a vízen lebegnének, némileg a maldív-szigeteki szállodákra emlékeztetve.

Fotó: Facebook/King Jason Zante

A szálloda egyéb szolgáltatásai közé tartozik az Oasis gyógyfürdő, amelyben szauna, törökfürdő és privát kezelőszobák is vannak. A King Jason Hotel 87 szobája mind természetes színekkel díszített, így biztosítva a nyaralók kikapcsolódását. A nyaralók Superior lakosztályban is foglalhatnak szállást, amelyet a weboldal "tágas és világos"-ként ír le.

A deluxe lakosztályok egy kicsit elegánsabbak, köszönhetően a görög tengerpartra néző "kiemelkedő panorármának" .

A tökéletes kikapcsolódás érdekében az Island Suites tágas, víz feletti szobákat kínál , amelyek saját medencével rendelkeznek. Azok a nyaralók, akik megéheztek, a szállodában három étterem közül is választhatnak.

A Haroūb keleti mediterrán ételeket szolgál fel, míg a Pisco a japán és a perui ízek fúziója. Ott van még a Levant, amely a közös étkezésre helyezi a hangsúlyt.

A King Jason Hotel 15 perces sétára található a legközelebbi strandtól , amely mögött trendi bárok, vízisport-központ, tavernák és ajándékboltok sorakoznak.

Az újonnan megnyílt szállodáról pedig már most nyilatkoztak nyaralók a TripAdvisoron.

Fotó: Facebook/King Jason Zante

Egy ember ezt írta: 

Gyönyörű a külső tér. Bárhová mész, ott egy fürdőhely vár rád.

"Rengeteg napozóágy és ülőhely van mindenki számára, alkonyat után pedig a visszafogott világítás romantikus oázissá varázsolja a teret."

Egy másik hozzátette: "Olyan szép, teljesen pihentető hetet töltöttünk ebben a gyönyörű szállodában."

Az új szálloda mindössze 6,5 kilométerre található Zakynthos nemzetközi repülőterétől , ahová közvetlen járatokat indítanak számos Európai városból, köztük Budapestről a Ryanair is.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!