Ez a fokvárosi hotel minden képzeletet felülmúl

Vágólapra másolva!
A fokvárosi Atzaro Cape Town a luxus megtestesítője, természetes, de mégis minőségi anyagok felhasználásával rendezték be. A szafari-hangulatot idéző berendezések mellett a csodás kilátás is gondoskodik a felejthetetlen élményről az odalátogatók számára.
Vágólapra másolva!

Az Atzaro Cape Town hotel a fokvárosi luxus megtestesítője. Lenyűgöző kilátást nyújt Fokváros híres természeti látnivalóira, beleértve a City Bowl-t, az Oroszlánfejet és az Ördög-csúcsot.
A hotel modern stílusban, természetes anyagok felhasználásával készült, és tökéletesen illeszkedik a környező táj szépségéhez.  Az elegáns, négyszintes ingatlanban hét pazar lakosztály található, amelyek mindegyike egyedi szögben néz a városra.

Atzaró Cape Town, AtzaróCapeTown, hotel, szállás, kilátás
Fotó: Atzaró Cape Town

 

A hotelben van egy lakosztály is, a Superior Suite Marula ami különleges élményt nyújt azoknak, akik luxus körülmények között szeretnék a pihenésüket tölteni. 

Ez a lakosztály egy hálószobát, saját fürdőszobát és egy nagy, világos teraszt kínál, ahonnan a városra nyílik lenyűgöző kilátás. A lakosztály elegáns, modern bútorokkal van felszerelve, és olyan extrákat is tartalmaz, mint a egy óriás méretű ágy, széf, légkondicionáló és a óriási ablakok, amelyek beengedik a természetes fényt​. 

A belső teret Philipp Gonda társtulajdonos tervezte, Baliról érkező faszobrok és asszimetrikus dohányzóasztalok és nagy étkezőasztal teszi vendégmarasztalóvá a teret. A szállodák főleg azok az emberek fogják igazán értékelni akik szeretik a szafarik világát, a falakon a dél-afrikai művész, Caroline Gibello természetfotói láthatók, a bejárat körül vizilószobrok sorakoznak. 

Atzaró Cape Town, AtzaróCapeTown, hotel, szállás, kilátás
Fotó: Atzaró Cape Town

 

A kínált szolgáltatások: 

A személyzet kedves és figyelmes, a légkör igazán barátságos.  Változatos ételekkel találkozhatunk az éttermükben, ahol a ráktól az avokádósalátáig minden megtalálható az étlapon.  A kinti részen pedig medence és nyugágy várja a pihenni vágyókat, illetve konditerem, jógaszoba, szauna és masszázsszoba is rendelkezésre áll a wellness-részlegen.

Különleges látnivalók és kiváló éttermek várják a turistákat a szállodán kívül is.  A közelben található a macskaköves utcáiról ismert Bo-Kaap negyed, és a Kirstenbosch Nemzeti Botanikus Kert.
Az Atzaro Cape Town városnéző túrákat is szervez, ajánlja például elviszi a turistákat a Boulder's Beach-től és Cape Point-tól a lélegzetelállító Chapman's Peak hegyig. 

 

Romokban áll azonban Afrika legelső, 1960-ban nyitott szállodája, a Ducor Hotel.  Bár már többször belekezdtek a felújításába, de végül egyszer sem fejezték be. Egy másik afrikai látványosságról is írtunk korábban, az Kaya Kinondo a kenyai trópusi esőerdő amiben 187 fafajta 45 lepkefaj és 48 denevérfaj él. Egy dél-afrikai szafaritúrán örökített meg egy fiatal pár egy pillanatot, amikor oroszlánok vették körbe az autójukat, és egészen közel merészkedtek hozzájuk.  Afrika átalakul, ugyanis megrepedt a föld Kenyában . A húsz méter széles és tizenöt méter mély hasadék arra figyelmeztet, hogy az afrikai kontinens kettészakadása olyan feltartóztathatatlan folyamat, ami geológiai idősíkon mérve viszonylag rövid időn belül teljesen megváltoztatja Földünk jelenleg ismert arculatát.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!