Kiesett egy krétai szállodából egy nő

Vágólapra másolva!
Kréta szigetén, Hernossinosban kizuhant egy brit turista a szálloda erkélyéről. Kórházba vitték, az intenzív osztályra került, de az életét már nem tudták megmenteni.
Vágólapra másolva!

Egy 65 éves brit nő és férje éppen a Krétán, Hernossinoson nyaraltak, amikor a nő kizuhant a szálloda erkélyéről. A mentők Venizelio kórházba vitték a súlyos sérüléseket szenvedett, kritikus állapotban lévő nőt. Ott azonnal az intenzív osztályra került, de sajnos a gyors ellátás ellenére is belehalt a sérüléseibe. 

Az eset nem sokkal egy másik tragikus baleset után történt, amikor Kalavrytában egy brit férfi vadászgépeket fotózott. Éppen a sziklákon állt, amikor hirtelen összeesett. A barátai a Vouraikos folyó mentén találták meg. A barátai kitartóan küzdöttek, hogy életben tartsák, amíg a mentők a helyszínre értek. A férfi végül a kórházban meghalt. 

Ön melyik szigetet választaná?, szavazás, galéria, 2024.09.09.
Kréta, Görögország
Fotó: Shutterstock / Shutterstock

Korábban már írtunk olyan áldozatokról, akiknek tragikus véget ért a nyaralásuk. Egy 15 hónapos kisfiú zuhant ki egy minnesotai szálloda ablakából, amikor a szüleivel nyaralt. A gyerek szerveit a szülők felajánlották a beteg gyerekeknek. A kórházi dolgozók tiszteletbeli sétát tartottak a kórházban, ahová a kisfiú holttestét szállították és elvégezték az első transzplantációt, amit a szülei végignéztek. 

Egy mallorcai nyaralás is szörnyű véget ért, amikor egy 11 éves ír kislány meghalt, miután húsz méter magasról lezuhant a szálloda hetedik emeletéről, ahol a családjával együtt tartózkodott. A kislány szülei aludtak, amikor a lány kiment a teraszra és megtörtént a tragédia. A kiérkező mentősök hiába próbálták újraéleszteni. 

Kizuhant egy német turista egy mallorcai szálloda tizedik emeletéről. A férfi egy buliból tért haza, mikor észrevette, hogy kizárta magát a szobájából, ekkor a tízemeletes szálloda tetőteraszára ment és megpróbált átmászni az erkélyre, gondolva, hogy onnan majd bejut a szobájába. A turista vélhetően ittas állapotban volt, cipő és nadrág nélkül érkezett a szállodába. 

Ibizán is meghalt egy turista, amikor kizuhant az erkélyről egy bulinegyedben. A férfi a második emeletről zuhant ki, miközben próbált átsétálni az erkély peremén. Mire a mentősök kiértek már halott volt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!