Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Segalt izgatja Pandora

Vágólapra másolva!
Készülődés közben lakóink párokba rendeződve járultak a VillaNővér elé. Mindenki remek hangulatban volt, csicseregtek, mosolyogtak. S veszekedtek is...
Vágólapra másolva!

Frenki és Marcsi a Riportszobában elmondta, hogy nagyon tetszik nekik a móka, de nem találják sehol a csa-csa-csa ritmusát. Ez persze egyáltalán nem szegi kedvüket, becsülettel végig táncolják majd a számot. A két profi - Szilvi és Tommyboy - remek hangulatban érkezett a Riportszobába. "Tanultam a szambát táncolni, de elfelejtettem. Nem emlékszem az alaplépésekre" - csicseregte mosolyogva a volt táncos lány. "Mind a ketten érezzük a ritmust!" - áradozott magukról Tommyboy.

Forrás: RTLKLUB

Ágika Leóval érkezett a VillaNővérhez és bár mosolygott, azért egyértelműen kijelentette, hogy sajnos nincs ritmusérzéke a fiúnak. De mindent megtesznek azért, hogy a feladatot elvégezzék. "Nem a ritmusérzékkel van baj, a zenét nem érzem." - tette képbe az üzletasszonyt a közgazdász. Ezután arról tartottak kiselőadást, hogy milyen a sors keze, biztosan nem véletlen, hogy pont ők kapták ezt az erotikus táncot. Az erotika szó hallatán, parázsvita alakult ki a két játékos között. A fiú szerette volna meggyőzni arról a párját, hogy egy megfelelő pillanatban elcsattanó csók nagyban hozzájárulhat a tangó hiteles előadásához.

Forrás: RTLKLUB

Leo és Ági annyira belemelegedett a szócsatába, hogy észre sem vették, a VillaNővér már jó ideje hallgat. Csók most nem, de szerelem lehet... A civakodókat Pandora és Segal követte. A lány bevallotta a Riportszobában, hogy kellemesen csalódott a miskolci körszakállban. "Fantasztikusan, erotikusan mozog és lesznek pillanatok, amikor alulra keveredek!" - vette át sokat sejtetően a szót Segal, s őszintén bevallotta, hogy óriási hatással van rá Pandora tánca. Mozgása. Teste.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről