T-boy mindenkinek hazudott

Vágólapra másolva!
A koradélutánt a lakók végig hazudták. Egy igaz és egy kitalált történetet kellett előadniuk egyenként a nappaliban. Majd tippelniük kellett: melyik mese a fantázia szüleménye és melyik nem. Legjobban Tommyboy zavarta össze a lakókat.
Vágólapra másolva!

Először Katka mesélt el két hihetetlen történetet a múltjából. Egyszerűen bukott le a lány, mert mikor elkezdett hazudni, a szíve a torkában dobogott, kiszáradt a szája, s ezt észre is vették a többiek. Őt Leo követte, akinek a matek érettségihez kapcsolódó - egyébként igaz - sztorijára élből rávágta a csapat, hogy hazugság. Hát rosszul jártak.

Forrás: RTLKLUB

Új képek! Klikk ide!

Természetesen Csaba egy lovas mesével kápráztatta el a hallgatóságot, de Szilvinek ismerős volt a csikó-kocsma-ostor hármasa, s ennek hangot is adott. Így nem volt nehéz eldönteni a két történetből, hogy melyiknél lóg ki a lóláb. A szerelmespár lebukott, Frenki egyáltalán nem tud hazudni: össze-vissza motyogott.

Forrás: RTLKLUB

Tommyboy alig kezdett neki a mesének, máris röhögő görcsöt kapott mindenki, majd kisebb dadogás következett a fiútól, s a lakók teljesen össze lettek zavarva. Kifejezetten tehetséges a táncos fiú, senki sem akarta neki elhinni, hogy három éves volt, amikor óvónője beleharapott a kezébe. A sikeresen tippelők, óriási ovációval ünnepelték saját magukat. Pandora és Segal is hozta a formáját.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről