Jenny nem bírja Anettet

Vágólapra másolva!
A győri fodrászlány meglepően összeszedett és lámpaláza is a múlté. Katkát barátnőjének érzi, ugyanakkor Anettel nemigen tud mit kezdeni. Csaba bezzeg tudna, de a lasszóst nem kérdezi senki. Szöveges anyagunk leginkább a videóval együtt élvezhető.
Vágólapra másolva!

"Már nagyon jól érzem magam, de szerintem ezt észre is lehet venni. Amikor bejöttem, még feszült voltam, furcsa volt a helyzet. Voltak félelmeim, de mikor a legtöbben az én nevemet mondták, akkor már megnyugodtam. Mikor bejöttem, olyan zavarodott voltam, hogy nem is figyeltem az arcokat. A beilleszkedéssel nem volt baj, mégis csak ültem, mint egy rakás szerencsétlenség."

Forrás: RTLKLUB

"Szilvi, Katka és Leo, velük érzem legjobban magam. Van olyan, akivel nem tudtam még beszélgetni. Pandorával, Marcsival nem tudok beszélni. Elvagyunk, próbálok közeledni. Marcsi lökött, Pandora visszafogott, komoly. Segal és Indián, őket egy kalap alá veszem, ők itt a tréfamesterek, akik néha túlzásba viszik a dolgokat. Indiánnal nem nagyon van közös témánk."

"Katka, Leo és Tommyboy, hozzájuk állok közel. Katka felfogása nagyon hasonló az enyémhez, Tommy eddig nagyon aranyos és jófej srác. Leót is okosnak tartom. Anetthez nem is nagyon közeledek, vele nem vagyok egy hullámhosszon. Majd ha ő közeledik, akkor nyitok én is. Soha nem veszem észre, ha valaki próbálkozik. Csaba talán jobban kedvel, de nekem van barátom kint. Egy-két hét múlva kezdek majd gondolkodni a kinti világon, addig nem."

Bővebben: videó!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről