A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Szilvi kapta ma a legdurvább üzeneteket, de kivonult a szobából, és meg sem hallgatta. Pandora maradt, és sírva is fakadt.  
Vágólapra másolva!

Több, mint 10 sms író csak azzal foglalkozott, hogy Szilvi milyen hisztit vágott le a múltkor. Sokan úgy érzik, hogy féltékenységében kezdett üvölteni Anettel, de volt olyan is, aki hozzátette, hogy erre meg is van minden alapja, mivel a fiatal lány sokkal szebb nála.

Forrás: RTLKLUB

Páran javasolták neki, hogy kicsit változtasson a stílusán, és ne hisztizzen, de a legkeményebbeket csak eredetiben: "Szilvi! A féltékenységeddel nem leszel szebb, egyik Villalakónál sem! Csak a javadra válna, ha megpróbálnál nőként viselkedni." "Szilvi egy kiállhatatlan dög, Katkával együtt."


Marcsi, most is nagyon kedves üzeneteket kapott. "Szia Marcsi. Nagyon cuki vagy". "Marcsi. Hasonlítasz Mariah Carey-re. Mondták már? Tök szép vagy, de beszélhetnél többet is." Leónak sem csökkent a népszerűsége: "Hello Leoka! Az ember nem változik, akárhol és akárkivel van. Maradj ilyen imádnivaló! Majd kint megkereslek, ha nincs ellenedre." Írta, egy magát igaz jó barátnak nevező néző.

Forrás: RTLKLUB

Csaba képei

Volt aki Csabát sajnálta sikertelen hódítása miatt. Indiánt felszólították, hogy mutasson már valamit. Pandorának sokan a szemére vetették, hogy ha nem akar semmit T-boytól, akkor miért szól bele, hogy mikor ki bújik hozzá.

Kapott ilyet is: "Panda szőkének is rossz. Pataki A." Mikor felolvasták, hirtelen csend lett, és a lakók elgondolkodtak azon, hogy ezt vajon, az Edda frontembere írta-e, de aztán úgy döntöttek, hogy biztos nem. Ettől függetlenül kiborult az üzenet címzettje.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!