Vége az idillnek

Vágólapra másolva!
Kettészakadt a csapat. Fele-fele arányban, ki a pokoli erők birodalmába, ki pedig a jóság territóriumába került. Na nem önszántukból, a két főnök: Tommyboy és Segal jóvoltából. Természetesen a szokásos sírás-rívás nem maradt el.
Vágólapra másolva!

Egy kérdőív segítségével lakóink csapatkapitányokat választottak. A többség úgy érezte, hogy Segal az, aki a legjobban játszaná el egy negatív hős szerepét, így ő lett a sötét oldal főnöke. A csapattagok: Indián, Pandora, Anett, Marcsi, Frenki és Milo a vezetőjüket csak az "Az" néven szólíthatták.

Forrás: RTLKLUB

Új képek: Klikk a fotóra!

A pozitív hős Tommyboy lett, így a maradék: Leo, Jenny, Csaba, Ágica, Katka és Szilvi ezt az oldalt erősíthették. A legjobbak vezetőjének - Tommyboynak - az "Ő" megszólítás járt. Miután mindenkit elosztottak, a következő szabályokat is tudomásul vették: A hálószobában a középső ágyon csak a két főnök aludhat, a vörös szigetelőszalag segítségével meghúzott a határvonalat szem előtt tartva. Ennek egyik fele a jó, itt aludhatnak "Ő" csapattársai, míg a másik oldal a sötét, a pokoli erők birodalma. Ugyanígy jártak el a konyhában, az ebédlőben, a fürdőben, s a Villa további helyiségeiben is.

Forrás: RTLKLUB

Indián képei: Klikk a fotóra!

Szilvi menetrendszerűen kiborult, mert Frenki nem hadakozott, kiabált, kardozott le mindenkit, s küzdött azért, hogy egy csapatba kerüljenek. (video) A fiút - később elnézve - egyáltalán nem izgatta a dolog, mit sem törődve kedvese újabb hisztijével, széles mosollyal az arcán, büszkén ragasztgatott. Erre a lány még inkább begerjedt, majd jobbnak látta, ha durcás arccal és kisírt szemekkel néma mártírt játszik. Ezzel sem érte el célját.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről