Szépül a Villa

Vágólapra másolva!
Minden egyes lakó beszállt a nagytakarításba, mivel a VillaManók utaltak rá, hogy nem ragyog a tisztaságtól a Villa. A fiúk különösen lelkesen vetették bele magukat a munkába.
Vágólapra másolva!

Indián és Segal édes kettesben ablakot pucol a szaunában:
Indián: Nem kellett volna ezt elvállalni! Olyan vagy, mint a haverom a katonaságban. Megkérdezték, ki takarítja ki a wc-t, erre ő bevállalta. Kérdeztem tőle, hogy miért, azt mondta, addig is telik az idő. Onnantól kezdve mindig mi takarítottuk a wc-t. Viszont nagyon jó barátok lettünk. Azóta is jóban vagyunk.
Segal most nem újabb sztorival, csak néhány közhellyel reagált a történetre, a társalgás pedig praktikus irányba kanyarodott el: száraz és vizes rongyok kerültek a középpontba.

Forrás: RTLKLUB

Új képek

Katka és Frenki a fürdőszobát szépíti. A lány Szilviről érdeklődik:
Nagyon sz.r így külön, nem?
Frenki: Nem tudom. Volt már olyan, hogy három hétig egyáltalán nem találkoztunk, nem is beszéltünk egymással. Esküszöm, sokkal nyugodtabbak voltunk mind a ketten.
Úgy látszik, Katka kielégítőnek találja a választ, mert újabb kérdés helyett inkább énekelget. Aztán visszatérnek a fő témákhoz: takarítási praktikák és azok eredményei. Még sok a munka.

Forrás: RTLKLUB

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!