Nem a szeretet háza

Vágólapra másolva!
Már sokszor hallottuk a célzást Segal döntésének megfontoltságára, pedig barátja is mást javasolt. Lássuk, mit írt minderről ő maga a VillaNaplóba.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

"Mindenki azt hiszi, ezt a szerepet volt a legkönnyebb eljátszanom. Ez nem így van... Eltelt néhány nap, amióta beköltöztem, amióta biztos párbajozó lettem! És egy nap, amióta kimondtam a két nevet: Katka és Milo. Volt hetvenkét órám, hogy megfontolt döntést hozzak. Tegnap láttam Szaszát a tévében. Most már tudom, milyen érzés lehet látni engem, és nem szólni hozzám. Ha az ő döntéseit illletve segítségét fogadtam volna el, és nem azt a két nevet mondtam volna ki, akkor hiábavaló lett volna az az energia, ami az én döntésemben volt. Ő ismer engem! Majd személyesen indokolom miért döntöttem így. Meg fog érteni. És biztos magában azt mormogta 'Te tudod, Segi'.

Az ő döntése érzelmi alapokra épült. Az első személy (Szilvi - a szerk.) nem a megfelelő hangon beszélt a barátjával, a másik (Leo - a szerk.) papolt nekem a tiszteletről, pedig tudja jól, én ezt nem a szeretet házának gondolom és nem ezért jöttem ide! Ha mégis az ő segítségét fogadom el egy olyan párbaj lett volna, amit én is átfondoltam és minden irányból megrágtam. Lesznek még meglepetések. Összedőlt a Szeretet háza, se építési, se bontási engedély nem volt."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről