Az első szerelem

Vágólapra másolva!
Az elmúlt napokban a honlap látogatói arról szavaztak, hogy melyik Való Világ tetszett nekik leginkább. A mostani széria némi hátránnyal indult a közvélemény-kutatáson, mivel még csak az elején tart a játék.
Vágólapra másolva!

Közel 10 ezer szavazat után kiderült, hogy a reality-rajongók is annyira hajlamosak a nosztalgiázásra, mint bárki más. Mindig az első sör csúszik a legjobban, az első szerelem, házibuli, koncert, csók emléke soha nem múlik el, így a válaszadók 36 százaléka a VV1-et kedvelte leginkább.

Forrás: RTLKLUB

Új fotók

A második sorozatból hiányzott egy Majka-szerű showman és egy Oki-féle figura, akik akkor is csibészségen törték a fejüket, ha épp nem történt semmi a Villában - talán ezért is választották kevesebben a kettest. Bár anyagilag siker volt és nézettségben is verte minden riválisát, a VV2-re kevesebben szavaztak a honlapon. Ötből csak egy válaszadó voksolt Laciék, Szisziék mellett.

A negyedénél tartó VV3, mely nézettségben már az első - Ágicával, Leóval és Pandorával - közel 30 százalékot szerzett. Ez jó eredmény, ahhoz képest, hogy még csak egy párbaj ment le. Persze sokan visszasírják a múltat, az első szereplőket, hiszen mégiscsak ők voltak azok, akik egy új, televíziós műfajt vezettek be idehaza.

Tízből csak egy szavazó gondolja úgy, hogy egyforma a három sorozat, mind egykutya - ugyanakkor látogatóink 5 százaléka kőkemény Survivor-fan, a színpompás villa és a zöld medence helyett inkább az azúrkék tengert, a sudár pálmákat és a végtelen eget nézné. Talán kompenzálja őket, hogy a második minimál-hét elejére annyira legatyásodtak a lakók, hogy a VV3 is egyre jobban hasonlít egy túlélőshow-ra.

Önnek melyik sorozat volt a kedvence?

A VV1 volt a favorit: 3370 szavazat, 36.0 %
A VV2-ért rajongtam: 1797, 19.2 %
A VV3 a kedvenc: 2661, 28.4 %
Egyformák: 1074, 11.5 %
Survivor-fan vagyok: 459, 4.9 %

Összesen: 9361


Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről