Míg a párbaj el nem választ

Vágólapra másolva!
A lakók azt találták ki, hogy csinálnak egy búcsúbulit Indiánnak és Pandorának, majd ennek keretében össze is adják őket. 
Vágólapra másolva!

Nagy hévvel fogtak hozzá, hogy megvalósítsák tervüket. Ágica volt az anyakönyvvezető. Annak rendje és módja szerint fel is díszíttette a fiúkkal a nappalit, gondoskodott megfelelő öltözetről, és megírta a szövegét.

Milóból lány lett, mivel ő volt az egyik koszorúslány. A két díva - Pandora és Szilvi - segítettek neki abban, hogy igazán nőnek érezhesse magát, de a fiú igencsak feszengett szűk felsőjében és testhez tapadó nadrágjában.

Forrás: RTLKLUB

Esküvő a Villában

Leo, Tommyboy és Csaba voltak az igazi lakodalmas macsók. Hollófeketében, napszemüvegben, vastag műláncokkal a nyakukban nyomultak az egész ceremónia alatt, néha üvöltve felálltak, hogy egy-egy telefont elintézzenek, persze csakis üzleti célból.

Aki oltár elé vezette kedvesét, az Pandora, ugyanis most ő tetszelgett férfiszerepben, ami meg kell hagyni igen jól állt neki. Csinos kis bajusza volt, bő gatyája, nyakkendője, kalapja és vágyakozó pillantásokat vetett gyönyörű arájára.

Forrás: RTLKLUB

A menyasszony, Indián is Szilvi kezei alatt változott át vonzó nővé. Hosszú meccs volt, de nagyon megérte. Ágicának kicsit nehéz volt összeadnia a párost, mert a társaság a térdét csapkodta a nevetéstől, mivel Indián bizonyos időközönként elsírta magát a meghatódottságtól, Pandora pedig alig bírta ki, hogy ne fogdossa leendő feleségét.

Jelen pillanatban folyik a pezsgő és a sör a Villában és a lányok lakodalmas nótákat énekelnek, a fiúk a létező összes edényt hangszernek használják, az újdonsült pár pedig a kör közepén ropja.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!