A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Leo a központ

Vágólapra másolva!
Leót ma mindenki felkereste a problémájával: Szilvi és Katka is nála keresett vigaszt. Választ senkinek sem tudott adni, neki is megvan a maga baja.
Vágólapra másolva!

Leo beváltotta ígéretét, és az első adandó alkalommal megemlítette Katkának, hogy Szilvi szerint nagy változás állt be a viselkedésében. A fájós lábú lány szerint minden másképp van: pont Szilvi keresi feltűnően az ő társaságát mostanában. Leo szóhoz sem jutott.

Forrás: RTLKLUB

Leónak ma rendesen kijutott a lelkizésből: Szilvi egész eddigi gyötrelmes életét végighallgatta, majd Katka kereste meg egy kis gyámolítás reményében. Ráadásul ő maga sincs rendben lelkileg, gondjait pedig csak a VillaNaplónak meri elmondani, ott is csak virágnyelven. Egyetlen szerencséje, hogy Ágicával királynősége ideje alatt csak a katonák jelenlétében tudnak kommunikálni. Ráadásul itt vannak a fránya üzenetek is!

Leo és Ágica zavartan nevetett a szerelmükről szóló sms-en, de mivel nem kommunikálhatnak, függőben hagyták a témát. Amint Ági letette az újságot, Szilvi rávetette magát és szótlanul merült el benne. Indián sokáig a Milónak érkezett vallomáson lovagolt ("Ratyi vagy?"), amin a Villa legfiatalabb lakója meg is sértődött, majd kivonult a teraszra dohányozni. Leo kijött utána: "Ne idegeskedj ezen! Hülyeség." A teraszon Jenny is felháborodva közölte, hogy nem megy haza a pénzével, Marcsi pedig a "hattyú halála" miatt füstölgött a teraszon.

Forrás: RTLKLUB

Szilvi! Tárd ki a szíved, és majd rájössz, milyen jó arcok vannak körülötted, ráadásul szeretnek is! Marcsi! Lassan szivárvánnyá változol!
Éljen, éljen, éljen, UFF! Indi a király, veled vagyunk!
Villalakók! Ne örüljetek, hogy Pandora kiesett! Jenny, tűnés haza a pénzeddel együtt. Gusztustalan vagy a Katkával az élen! Ágica, vigyázz Anettal...
Marcsika! Kicsit összeszedhetné magát, ma eljátszotta a hattyú halálát. Kicsit csalódtunk!
Most örültök, mi?! A legnagyobb egyéniséget vesztettük el! Katka, Jenny, Leo, Frenki és Anett, nem értek egy fabatkát sem! Hajrá Marcsi, Szilvi, Indi! Frenki, én 1 ilyen pasiért, mint te mindent +tennék.
Ágica! Szilvivel ne foglalkozz, mert megint Téged fog meggyanúsítani Frenkivel, ha éppen olyan kedve van, vagy iszik! Leo! Egyenes legyél Ágival!
Indián kétszínű, unalmas alak.
Nyomjátok ki még Szilvit, aztán be is lehet zárni a boltot a sok fetrengő unalmas nimand miatt, kár!
Sziasztok, egy ország szégyene hogy egy olyan ember került vissza, aki arra büszke, hogy rúgott mar szájba nőt!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!