Vágólapra másolva!
Ha nem kapnak feladatot a magasságos szerkesztőktől,  hőseink akkor is feltalálják magukat.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Mai képek

Az öntevékeny kreativitás élharcosa leginkább Leo szokott lenni, de ezúttal a kis csapat hangyájáról gondoskodó anyakirálynő tartotta kézben az eseményeket. Ágica ötletére új játékba kezdtek, hármas csapatok játszanak el helyzeteket, a többieknek rá kell jönni, miről van szó.

Előbb a Villában már megtörtént helyzeteket mutogattak el, így az emlékezetes ébresztést, mikor a hétalvó Marcsit a medencébe dobták, néhány féltékenységi jelenetet, egy pár balesetet. Az helyzetek mindenki számára ismerősek voltak, így könnyedén kitalálták őket, ezért témát váltottak. Szimpla közmondásokat adtak fel egymásnak, persze nem túl egyértelműen. Lányok egymáson vonaglásáról például keveseknek jutna eszébe az, hogy ez a "lassú víz partot mos" kifejezése. Ha persze Milo mutogatná Marcsival, akkor már tudjuk, igaz a mondás.

Csaba kitalált egy újabb hasznos és unaloműző tevékenységet, mindenki írja fel egy papírlapra egy elvárását a többiek felé. A feladat nem tűnt olyan szórakoztatónak, mint az előző, Jenny meg is kérdezte: "De komolyat kell írni?" A bal lábbal kelt Csaba katona úgy ráripakodott, hogy alighanem örökre rendet tanult. A többiekre is ráfért volna egy kis nevelés, mert a kérések javarésze a nagyobb rendre és tisztaságra vonatkozott, de volt, aki most is álmodozott:
"Több szex legyen, a lányok váltsák már meg a fiúkat."
"Legyenek már kinti programok, motorozás."
"Legalább a hangyaságnak legyen már vége!"

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!