A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Párocskák

Vágólapra másolva!
Ma délután megnyitotta kapuit a Való Világ Tea Klub. Párokba fejlődve bevonulhattak a Riportszobába egy kis ejtőzésre. 
Vágólapra másolva!

Kétféle tea (cukros és cukor nélküli), aprósütemény és egy kis nyugalom várta a párocskákat a kis találkahelyen. Elsőként Szilvi és Milo mentek be, majd alighogy kényelembe helyezték magukat, a tapasztalt lány felvette a pszichológus szerepét és kérdezgette a fiút Marcsikához fűződő viszonyáról.

Forrás: Solaria

Teadélután

"Itt bent olyan erőltetett minden. Nem tudom, hogy mit akarok. Műből nem akarom átölelni. De ha nem teszem, akkor meg hiányzik, hiszen imádom. Azt hittem, hogy az idő segít. De nem. Ugyanazon kattog az agyam, mint két héttel ezelőtt."

Szilvi türelmesen hallgatta, majd ellátta jó tanácsokkal: "Próbálj rá odafigyelni, tudod milyen kis gyogyós." Milo jelezte, hogy tudja, majd berekesztették a beszélgetést és távoztak.

Ágica Csabával indult teázni, de elég morcos volt, mert Indián felidegesítette. Magában morgott, hogy pont nincs kedve csevegni. Ez nem volt nagy probléma, mert a lovász úgyis csak nevetgélt, tehát komoly téma nem került szóba.

Forrás: RTLKLUB

A racionalista Leo megjegyezte kísérőjének Jennynek, hogy ő soha életében nem szokott csakúgy beülni egy teázóba, vagy kávézóba, mert ő mindent céllal csinál. Ebből ugye az következik, hogy egy könnyű délutáni teának semmi célja nem lehet. Jenny megpróbálta elmagyarázni, hogy különösebb magyarázat nélkül is lehet egy beszélgetés mellett meginni egy teát, de erre a közgazdász most nem reagált. Talán holnapra kiszámolja, hogy mennyi az esélye, és milyen arányban van igaza a fodrászlánynak. Mindenesetre ha már volt pár fölösleges cél nélküli percük, a győri szöszi a szexuális életéről kezdett előadást tartani. Megtudtuk, hogy szereti a különleges helyzeteket, például egy panelház tetején szeretkezni, vagy akár úgy is, hogy közben valaki még alszik a szobában. A konzervatív benzinkutas lehajtott fejjel hallgatta, majd elmondta, hogy ö nem szívesen beszél ilyenekről. A lány reagált, hogy persze persze ő sem, csak ha valaki szóba hozza a témát.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!