A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Péter, az edző

Vágólapra másolva!
Figyelem csajok a VV2 sportolója edzéseket tart, valamint túlélő tábort akar szervezni hölgyek részére. 
Vágólapra másolva!

- Mivel foglalkozol mostanában?
- Több dolgot is csinálok egyszerre. Legtöbbet fitnesszel foglalkozom. Erőálló képességi órákat tartok a Mammutban, valamint Budaörsön egy teremben.

- Ez mit jelent pontosan?
- Egy hatvanperces intenzív mozgás, különös figyelmet szentelve a fenék, comb és lábizmoknak. Leginkább hölgyek járnak hozzám és szerintem nagyon jó feszültég levezető. Éppen most járok én is oktatói tanfolyamra.

Forrás: RTLKLUB

- Említetted, hogy több dolgot is csinálsz, mi van még?
- Egy barátommal egy úgynevezett túlélő tábort akarunk szervezni. Ezt is elsősorban hölgyeknek. Úgy gondoltuk, hogy kéthetes turnusokban lehetne csinálni. Persze szükség van arra, hogy aki jelentkezik, előtte átessen egy fizikai illetve pszichikai felmérésen, mert azt nem akarjuk, hogy bárkinek baja essen.

- Hogy képzelitek el, miről szólna a tábor?
- Búvárkodás, lövészet, közelharc technikák elsajátítása és persze elméleti oktatás. Nekem is van búvárvizsgám. Megtanítani az embereknek, hogy ha akár egy erdőben ragadnak minden nélkül, hogy lehet túlélni. Mit lehet megenni, mit nem. Ilyen apróságok. Aztán az egész kalandot egy ejtőernyős ugrással zárni.

- Mi van a birkózással?
- Az most egyenlőre szünetel. Nemrég lesérültem, és ha ez nem jön helyre, akkor sajnos abba kell hagynom.

- Mi újság a magánéleteddel?
- Nem köteleztem el magam, semmi komoly, csak kalandok.

- A VV2-ből tartod valakivel a kapcsolatot?
- Elvisszel, Lacival, Ritával és Kismocsokkal szoktam beszélni, de a többiekkel nem nagyon. Sziszivel nem vagyunk haragban, beszélni is szoktunk, de azért annyira nem keressük egymás társaságát.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!