A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

Nőuralom

Vágólapra másolva!
A fiúk nem minden zúgolódás nélkül vetették bele magukat a munkába. A legnagyobb hangja Indiánnak volt, a többiek beletörődtek a sorsukba, sőt!
Vágólapra másolva!

Tálca a kézben, konyharuha az övbe tűrve - Indián, ma konyhakedvenc, így járkált a Villában, hogy megtudakolja, szeretnének-e a lányok inni egy pohár frissítőt, vagy esetleg bedobni egy szendvicset. "Az a baj, hogy a nők is ezt látják a tévében, aztán majd ők is parancsolgatnak otthon" - jegyezte meg védekezésül. De azért csak odaállt a pult mellé, húst szeletelt, sózott, fűszerezett, az ebéd már szinte kész is. Mellette Frenki - Mr. Mixer - szorgoskodott, aki alkoholmentes koktélokat kevert a lányoknak, amíg meg nem unta, és amíg a lányok el nem teltek az édes szirupokkal.

Forrás: RTLKLUB

Leo, az arcász természetesen szerelme arcával kezdte a sort. Ágicát hosszasan masszírozta, a közben nem feledkezett meg a simogatásokról sem. Később Marcsi és Anett is igénybe vette szolgáltatásait, utóbbinak tojásfehérjéből és almából készített pakolást. Nem volt rá panasz. Csaba, a masszőr hosszan tétlenkedett, mert a lányok más szolgáltatások iránt jobban érdeklődtek, de aztán jött Ágica, aki sportolás helyett egy alapos masszírozásra vágyott.

Forrás: RTLKLUB

Tommyboynak sem akadt hosszú ideig munkája, de ez alatt kieszelte az edzéstervet. A személyre szabott programok előtt egy kis bemelegítő közös tornát tartott a lányoknak a nappaliban. Aki akar, már mehet is masszíroztatni, de a tréner szívesen mutat még néhány erősítő feladatot. A legszorgalmasabb mégis Milo, a házitündér, aki hol a tükröket tisztítja, hol porszívózik, hol felmos, letörölgeti a port, de besegít a konyhában és a többi mester keze alá dolgozik. Milo egy percig sem panaszkodik, pedig ki sem látszik a munkából.

A lányok élvezik a kényeztetést, a fiúk pedig többnyire lelkesedéssel vetik bele magukat a munkába. Órák óta nincs lustálkodás a Villában, a fiúk ma éjszaka nagyon jól fognak aludni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!