Jenny Párbaj előtt

Vágólapra másolva!
Szilvi még a stúdióban azt jósolta, Marcsi vagy Indián kapja ma este a legtöbb kiválasztó jelet. Nem lett igaza. A Való Világ 3 negyedik Párbajozója Jenny.
Vágólapra másolva!

Szilvi szerint Frenkinek és Milónak azért nem jutott eddig lefelé fordított hüvelykujj, mert szerencséjük volt, és egyébként is úgy állnak lakótársaikhoz, hogy a többieknek eddig nem volt okuk rájuk rakni a kiválasztó jelet.

Forrás: RTLKLUB

Indián maga is úgy nyilatkozott, van félnivalója, mert nem viselkedett visszafogottan: "Elég jól kampányoltam." A bizonyítékot rövid összefoglalóban a lakók is végignézhették. "Szerintem most én jövök a sorban" - szögezte le végül Indián, és megjegyezte, szívesen párbajozna. Milo is számított kiválasztó jelre. Csakúgy mint Frenki, aki egyenesen két-három jelet jósolt magának. Tommyboy leszögezte: "A sorban én jönnék, mert így jöttünk be. Jenny biztonságban van."

Forrás: RTLKLUB

Az indoklások és a választások:
Frenki: Próbált befolyásolni, bedőltem neki. Milo.
Tommyboy: Amerre fúj a szél, arrafelé megy. Marcsi.
Marcsi: Napközben elkerüljük egymást. Tommyboy.
Ágica: Vele még mindig nem vagyunk egy hullámhosszon. Jenny.
Jenny: Ő még mindig nem lépett felém. Ágica.
Leo: Nem tetszik, ahogy ez az ember a nőkről vagy a nőkhöz beszél. Indián.
Indián: Egyszer ő is rám tette a jelet. Jenny.
Anett: Az utóbbi napokban nem olyan hangsúllyal beszélt velem, ahogy kellett volna. Katka.
Katka: Egy ember még mindig nagyon távol áll tőlem. Frenki.
Milo: Nem mondott igazat, az egészet ő találta ki. Frenki.
Csaba: Egy időben beszélgettünk, most megint nem. Jenny.

Jenny meglepetten vette tudomásul a hírt, saját bevallása szerint főleg Csaba döntésére nem számított. A Kiválasztás után idegesen gyújtott rá a teraszon. Nem volt egyedül. Ágicát is megrázták az események, lelki szemei előtt már látta, ahogyan Jenny őt hívja ki a Párbajra, így soha nem térhet vissza lakótársai közé.

Frenki is meglepődött, amikor a játék majdnem komolyra fordult. Mivel Milóval Lilu megjegyzése ellenére is egymásra szavaztak, és Katka is Frenki neve alá tette a kiválasztó jelet, az utolsó pillanatig nem lehetett tudni, követi-e párját, Szilvit. "Játszani jöttem, az se lett volna baj, ha én megyek Párbajozni" - hajtogatta később a teraszon. Itt Indián a fiúkkal komoly eszmecserét tartott az esélyekről: Leót mindennek elmondta, majd leszögezte, Tommyboy lesz a következő.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről