Vágólapra másolva!
Ilyen még nem volt a valóságshow történetében. Két villalakó külföldre utazik! Szombaton Leo és Tommyboy elhagyja a Villát és meg sem állnak Amszterdamig.
Vágólapra másolva!

Forrás: MTI

Az EU-s készülődés elérte a ValóVilágot is. Megnyílnak a határok, még az is külföldre megy, aki eddig legfeljebb a kertjét látta. Legalábbis Leo és Tommyboy még csak nem is sejti, hogy a holnap reggeli kiruccanásuk a repülőtéren nem végződik, hanem kezdődik.

A korábbi Terminátor - játék nyerteseinek a megszokott kereteken kívül, egy uniós államban kell helytállniuk. Az adott országban műemlékek vagy más híres helyek megkeresése a cél, valamint kapcsolatteremtés egy előre megjelölt helyi hírességgel. Találékonysági próbákat is ki kell állniuk a játékosoknak. A feladatok megoldása során kizárólag saját találékonyságukra, helyzetfelismerő képességükre hagyatkozhatnak a Villalakók. Kommunikációjukhoz multimédiás eszközöket használnak a játékosok, a levelekben kapott utasításokat a mobiltelefon illetve a mobiltelefonra érkezett szöveges és képes üzenetek váltják fel. Élőben jelentkeznek be az egyes helyszínekről.

A tervek szerint két-két szerencsés Villalakó Németországba és Nagy-Britanniába is ellátogat a közeljövőben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről