Timo a villában járt!

Vágólapra másolva!
 Aki esetleg elszalasztotta az RTL Klub összefoglalóját most megnézheti a VIVA-n. 
Vágólapra másolva!

Természetesen sokkal bővebb és színesebb, pikánsabb részletek is napvilágra kerülnek, ha megnézik a Club Rotation-t pénteken 21.00-22.00-ig és szombaton 20.00-21.00-ig! Aki kíváncsi azokra a jelentekre is, amelyek kimaradtak az összefoglalóból most egy órán keresztül láthatja a VIVA-n.

Forrás: RTLKLUB

A buli képei

Sőt! Megtudhatják azt is, hogy valójában Timo vette rá Leót, hogy belemenjen a chippendale show-ba. Természetesen a sztriptíz minden kockáját végigkövethetik a műsorban és talán arra is fény derül, hogyan tett ajánlatot a műsorvezető szerint rendkívül rámenős Szilvi még neki is.

Az sem titok, hogy Timo találta ki a vizespóló versenyt is! Anett nyafogott a legjobban, hogy ő nem, végül elsők között volt, aki locsoltatta magára a vizet. Ágica nem ment bele a játékba, mert szerinte ő nem veheti fel a versenyt a szilikonokkal.

Timo órákon át biztatta Leót, hogy legyen férfi és kapja el Ágicát. Mint az már ismeretes Leo be is indult!

És hogy érezte magát a műsorvezető? Nagyon kellemesen csalódott mindenkiben, és aki a legjobban tetszett neki az Jenny. Szerinte tündéri, bájos kedves lány. Elmondta, hogy igen szimpatikus volt neki, felettébb megkedvelte.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről