Marcsi jósdája

Vágólapra másolva!
Marcsinak a Párbaj előestéjén az a feladat jutott, hogy Tarot kártya segítségével jósolja meg lakótársai jövőjét.
Vágólapra másolva!

Jennynek megjósolta, megnyeri a holnapi Párbajt, önmagának pedig azt, hogy hazaköltözik. Marcsi nem bizonyult a legmagabiztosabb jósnőnek, ezért szinte mindenkinek volt ötlete, hogyan kell jósolni. Anett: A kártyák fölé teszed a kezed, és ahol úgy érzed, hogy melegszik, húzol egy kártyát.
Így aztán minden lakó húzott egy lapot, amelyből majd ki kell derülnie, ki nyeri a Való Világ játékát.

Marcsi így fejtette meg a lapok üzenetét:
Leóban felébred a vadászösztön, olyan dolgot fog elkövetni, ami miatt nem nyeri meg a játékot. Jenny, holnap visszajössz, elcsúszik a szekrény, ott lesz egy alagút, találkozol egy múmiával, ezért kirohansz a Villából. Katka, éjszaka meglátogat Dzsin szelleme, teljesíti három kívánságodat, így te leszel a nyertes. Milo, híres festő leszel, de nem nyertes. Frenki, harcol benned a jó és a rossz. Sokáig itt leszel még, előbukkan belőled a rossz szellem, ezért te sem nyered meg a játékot. Tommy, neked még van esélyed nyerni, benne leszel az utolsó háromban. Ágica, több pénzed lesz kerttel, házzal, boldog leszel, de nem nyersz. Csaba, életed császárnőjét fogod megtalálni a Villán kívül.

Forrás: RTLKLUB

A jóslás nem tartott sokáig, mert a lakók nagyobbik része nem vette komolyan, ez Indiánt különösen bántotta, mivel neki fontos lett volna a lapok üzenete. Kijelentette, ha senki nem ért hozzá, hülyeségből nem is érdemes folytatni a játékot. Így aztán a csapat kisebb egységekre bomlott. A lányok elvonultak a hálószobába, hogy saját maguknak jósoljanak, a fiúk pedig rövid hőzöngés után lepihentek egy kicsit. Katka és Jenny a Párbaj előtti utolsó este alkalmából sűrűn koccintgat, ezért nagyon jó a két lány hangulata. Hol a kertben énekelgetnek, hol a VillaManóktól kapott zenére ugrálnak és nevetgélnek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről