Vágólapra másolva!
Marcsi a boldogságtól magához sem tért, mindenkinek mesélte rövid kinti kalandját, a rend gyorsan visszaállt.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

"Idegen nénik és bácsik rohantak meg, hajrá Marcsi, kiáltották. Én meg néztem, mi van? Nem értettem semmit, csak mentünk... Megfogták a kezem és rohantam, amerre vittek..."

Katka egy kicsit sírt, maga sem tudta, hogy Jenny után-e, de aztán Marcsinak mesélte el bánatát: "Nekem ez az első párbaj volt, ami nagyon rossz volt, mert mi mindig jóba voltunk, vesztünk mi egyáltalán össze?" Marcsi is csak a jóra emlékszik már, békülésül elmesélte Katkának kedvenc képe történetét, melyen afrofonott haja van, mi láthattuk a párbajon, ugye, tizenöt órán keresztül fonták.

A fiúk meg a jacuzziban ejtőztek, és nagyratörő terveket szőttek az uniós zászló elhelyezésével. Emlékszünk, pár napja, Csaba felmászott a Villa tetejére és elhelyezte az egyik rúdon a zászlót, most valami még magasabb helyre akarják feltűzni.

A csajok közben biciklizni kezdtek, Katka például nagyon messzire eljutott, megmondta a kilométerek számát is, meg azt is, hány kalóriát fogyott...

A fiúk máris emlékeztették Marcsit az ígéretére, hogy besegít a háztartási munkába, hát rendeltek maguknak szendvicset a jacuzziba, cserébe engedtek neki egy dalt, amit ő eltett holnapra, hiszen azt is megígérte, hogy nem fog annyit énekelgetni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről