A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Pár-baj

Vágólapra másolva!
A mai játék ezt a nevet viseli. A párok megküzdenek egymással különböző próbatételekben. A feladatokat maguk találják ki. 
Vágólapra másolva!

A pároknak félrevonulva ki kell találniuk feladatokat, majd felkeresniük egy másik párost, hogy megvívjanak egymással. Igen ám, de a verseny csak akkor mehet, ha a választott pár elfogadja a kihívást. Amennyiben elutasítják, úgy ők találnak ki egy másik küzdelmet, és azt az eredetileg kihívó pár már nem vétózhatja azt meg. Az egész versenyt az nyeri, aki a legtöbb próbatételben jeleskedik, de minden párosnak meg kell küzdenie mindenkivel.

Forrás: RTLKLUB

Friss képek

Először nem nagyon lelkesedtek az ötletért, ugyanis éppen kész volt az ebéd, és egy jó bolognai után sokkal édesebb lett volna a pihenés, mint a különböző próbatételek megoldása. Gyenge kísérletet tettek is arra, hogy valahogy kibújjanak a feladat alól, de a gong kíméletlenül megszólalt.

Játék indult. Különböző versenyszámokat találtak ki, persze csakis egymás szavába vágva tudták megfogalmazni ötleteiket. Csaba és Marcsi kihívták Milót és Frenkit súlyemelésre. A szerb táncos és párja nyert.

Leo, Katkával Indián pedig Ágicával a hátán rohangált a jacuzzi és a terasz között. Mindezt persze időre. Frenki kitalálta, hogy Indiánék álljanak ki velük egy ivóversenyben. Az ital, amit el kell fogyasztani 80% citromlé és 20% víz keveréke. Ágica húzta az arcát, mert félt, hogy fájni fog a gyomra, de Indi meggyőzte, hogy menjenek bele a versenybe.

Forrás: RTLKLUB

Frenkié és Indiáné volt az első pohár. A teherfuvarozó lehúzta a savanyú italt, majd párja következett. Míg Milo is elfogyasztotta a levet, addig a rocker ráérősen kortyolgatott. Végül a két fiú nyert, mert Indiánnak maximum egy deci hiányzott a poharából, Ági pedig hozzá sem kezdett.

Ezután a rafinált páros vállalta, hogy vesztett, de nem fájt a gyomruk sem. Frenkiék tehát megitták, amit "főztek". Ezzel azonban még nincs vége. Lesz még zsákban ugrálás, focimeccs és egyéb ötletes versenyszámok.

A súlyemelést és az ivóversenyt megtekinthetik videón.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!