A Leszámolás Ideje

Vágólapra másolva!
A VillaManók megadták a lehetőséget a lakóknak, hogy bárki visszaadhassa a kölcsönt annak, aki megérdemli, mert eljött a Leszámolás Ideje.
Vágólapra másolva!

Minden lakónak kötelessége kihívni egy lakótársát, akivel fizikai feladatokban kell összemérnie erejét - szó szerint. Tommyboy irányításával meg is született a párosítás. A kihívók és kihívottak: Anett-Marcsi, Ágica-Katka, Indián-Tommyboy, Milo-Frenki, Csaba-Leo.

Forrás: RTLKLUB

A kötelező próba: 85 fekvőtámasz, 60 felülés, 15 húzódzkodás, 30 kör futás a kertben. A kihívó és a kihívott közül az a győztes, aki a kötelező próbán felül teljesít. Az első páros - Anett és Marcsi - már túl van a futáson és a húzódzkodáson. Éppen a fekvőtámaszoknál tartanak.

Marcsi az erőpróba előtt a Riportszobában is járt:
A Kiválasztásról: Abban az egy percben, amikor a döntetlen miatt nekem kellett megmondanom, ki legyen a Kiválasztott, végig kellett gondolnom minden esélyt. Frenkire egyáltalán nem gondoltam, mert nagyon közel áll hozzám. Tommy eszembe jutott, de Milót kihívná, ezért nem őt mondtam. Katkát azért nem mondtam, mert akkor meg Anett és Ági lett volna veszélyben. Maradt Leo. Egyrész megkért rá, de ez most nem számított. Persze Ágica miatt ezt sem akartam, mert neki nagyon fontos Leo, de ha mindig más érdekét nézem, velem mi lesz? Egyébként nem ért senki részéről szemrehányás, hogy nem tettem rájuk a zöld kendőt.

Szerintem Leo most kicsit visszahúzódóbb lesz. Sokat fog azon gondolkozni, hogyan lenne jobb itt bent. A másik fele a csapatnak, Indiék, jobban elengedik majd magukat.

Milóról: Eléggé jellemző, hogy bolhából elefántot csinálok. Leót választottam, ezen is ki voltam készülve. Meg a szépségversenyen is. Nem örülök ennek, mert picit féltékeny leszek Milóra. Már előre gondolkodom hülyeségeken. Nem adok esélyt ennek a kapcsolatnak kint. Bár Milo mindig azt mondja, hogy menni fog, de én tartok a sok szép lánytól, meg a távolságtól is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről