Marcsi, a romantikus ösztönlény

Vágólapra másolva!
Szereti, ha csodálják, fontos a széles ismeretségi kör, a hódolók tábora. Nagyszerűen használja nőiességének fegyvertárát! Hűsége inkább érzelmi, mint szexuális. Rafináltan képes rávenni bárkit arra, hogy őt megajándékozzák.
Vágólapra másolva!

Alapvetően jóindulatú, érzelmes, kedves ember. Fontos neki a család, a család adta biztonság. De talán ugyanilyen fontos az anyagi biztonság is, na és nem utolsó sorban az érzelmi biztonság. Nehezen változtat, s kerüli a veszekedéseket, bonyodalmakat. Szereti, ha mindenki úgy táncol, ahogy ő fütyül. Gondolkodásmódja középpontjában áll egy nagyszerű család, amelyben ő nevelheti szép és jó gyermekeit.

Forrás: RTLKLUB

Soha nincs a jelenben. Vagy a múltban él, vágyik valami szép után, ami elmúlt és sajnálgatja magát, hogy miért nincs már megint az a mennyei állapot! S ha nincs a múltban olyan szép és jó dolog, amire emlékezhetne, akkor tervezget. Milyen jó lesz akkor, ha...S várja a daliás lovagot rózsacsokorral. Ha nem jön, akkor lemegy a tenger mélyére, befúrja a fejét a homokba és tocsog az önsajnálatban. Romantikus, fantáziadús, igen érzékeny és változékony, segítőkész. Szeretet- és gyöngédségigénye hatalmas. Ragaszkodik az emlékeihez, mindent megőriz, amihez érzelmek kötik, legyen az letört lábú kismackó, vagy egy kődarab. Hiszen ezek előhozzák benne a tárgyhoz kötődő szép emlék megélt érzelmeit!

Könnyen megsértődik, s ehhez az érzéséhez is ragaszkodik. Látszólag háttérbe húzódik, de miután szereplésvágya nagy, mindig bekerül a társaság középpontjába. Becsvágyó, sikerre orientált, hatalmi játékos. Lelkesedése leplezi célorientáltságát. Mindig a pillanatnyi helyzet dönti el módszereit. Nagy szociális érzékenységgel rendelkezik, s minden ellenállásra készteti, ami másoknak gondot vagy szenvedést okoz. Nem viseli el, ha bármire kényszeríteni akarják, de ő hajlamos az érzelmi zsarolásra céljai elérése érdekében. Szuverenitását mindig megőrzi, de számlát nem hagy kiegyenlítetlenül! Egyszerű, naiv lelkiséggel, hatalmas lelkierővel éli életét. Naivsága miatt gyakran csalódik, de igazából viszonylag gyorsan kiheveri.

Egyszerű, naiv, ösztönös lény, mindig képes újra kezdeni. Felelősséget nem szeret vállalni. Figyelnie kell arra, hogy képességeit ne kihasználásra, csalásra használja! A legtöbb bajt önmaga okozza önmagának zabolátlanságával. Ha kell, eladja magát céljai elérése érdekében. Fel kell ismernie, ha csal, őt is megcsalják! Az erkölcsi normákat nem csak másokkal kellene betartatnia, hanem önmagára nézve is betartania.

Szeret utazni, jól érzi magát a természetben, de rövid időn belül honvágya van. A testét edzi, szereti a sportokat. Életfeladata, hogy érzelmeit az életszükségletei alá helyezze, s tanuljon meg felelősséget vállalni önmagáért, családjáért. Korán felnőtté kellett válnia, ezért a jelenben gyerekesen viselkedik. Sem önmagát, sem mást nem szabad elárulnia. Medeia megölte gyermekeit szerelméért, Marcsi mit fojt el magában, ami egyszer már megszületett benne? Az életét élni kell szeretetben, becsületben, pozitív érzelmekkel telve... boldogan!

Köves Zsuzsanna
Asztrológus

Klikk ide, itt a honlap!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről