A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Melír és panel

Vágólapra másolva!
"Meddig marad meg ez?" Aggódott Anett, mikor látta, milyen nehezen alakult ki az új haja. A fodrászmester megnyugtatta: ha kellően gondozza, hónapokig is eláll a frizura.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Új fotók: Klikk a képre!

Talán ide vonatkozott egy másik kijelentése is: "Egy idő után besokkol a haj, és beáll." Mi ezt ugyan nem értjük, de továbbra is inkább őt idéznénk.

A Villanővér kérdéseire elmondta: Indián nagyon úgy viselkedett, mit egy korábbi hajvágás során Lorenzo, "befontuk a haját, aztán lebontatta, de ez nem baj, csak nem szereti a változtatást. Milo volt a magas labda, neki egy hozzá illő fiatalos, trendi, bolondos hajat vágtunk, nagyon tetszik neki. Frenkinek nehezen tudtuk felvilágosítani a haját. A haj az egyéniség kifejezése, és jó pár hétig lesz visszajelzése a lakók hangulatára, ezt majd látjuk is."

Aztán a mester bemutatta a műveket: "Natúran a természet fiai, Csaba és Tommyboy, akik nem hagyták hogy változtassunk a hajukon. A másik kollekció az egzotikus világ: Marcsi narancsos-barnás panel hajfestéssel, Indián haja egy egészségügyi hajvágáson vett részt A másik kollekció a lazac színvilágával Katka belső melír, kicsit színezve, Ágica teljes lapmelír, gömbölyített vonalak, neopunk halványlila panel. Anettet hamvas árnyalatok, kékes beütésekkel, Leo és Frenki asszimetrikus formát kapott a vágással."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!