Vágólapra másolva!
Másodjára nyílik alkalma a VV-sorozat követőinek, hogy interaktív kommunikáció során kapcsolatba lépjenek kedvenceikkel. Bőszítse fel a lakókat gyilkos, csípős megjegyzésekkel, tegyen fel nekik direkt, kegyetlen kérdéseket, adjon nekik tippeket, tanácsoljon stratégiát! A chat csütörtökön lesz, 13 órától a szokott helyen, a treforton.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Az elmúlt napok jócskán megbolygatták a Villa életét: Frenki olyan kanos, mint a komplett kubai hadsereg, a lazuló Katka pedig egy átmulatott éjszaka zavaros, vodkaízű hajnalán megadta magát a csábítónak. A kitartó, konok Csaba addig-addig pedálozott, míg Anett visszacsókolta a szívós lovászt, miközben Leo és Ágica kapcsolata is egyre komolyabbra fordult, mint a közel-keleti helyzet. Mit vár Indián? Meddig marad hűséges T-boy?

Forrás: RTLKLUB

Ne húzódozzon, ne pironkodjon, tegye fel azokat a kérdéseket, melyek nem hagyják aludni! Ne anyósával és a fodrásszal tárgyalja ki az eseményeket: kérdezze meg Milót, mik a tervei Marcsival, gyanúsítsa meg Leót állandó taktikázással! Faggassa ki Katkát, hogy bízik-e még a táncoslábú Justin (Tibi) hűségében, vádolja meg Frenkit hűtlenséggel! Nagyszerű lehetősége nyílik az olvasónak, hogy ne csak egyoldalú kommunikációt folytasson a lakókkal, így ragadja meg az alkalmat és kérje meg őket, hogy értékeljék a Sztárbox szereplőinek teljesítményét, saját esélyeiket, társaik magatartását. Április elsején, délután egykor, klikk ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről